به گزارش خبرنگار مهر در کرج، علی فرهادی در نشست خبری روز پنجشنبه با بیان این مطلب افزود: این تعداد پایگاه تنها به عنوان مراکز ثبت شده برای اجرای طرح غنی سازی اوقات فراغت در نظر گرفته شده اند و مدارس دیگر نیز می توانند برای اجرای فعالیتهای فرهنگی، آموزشی برنامه ریزیهای خاص خود را داشته باشند.
وی پایگاه های اوقات غنی سازی اوقات فراغت را شامل کانونهای فرهنگی، تربیتی، سالنهای ورزشی، مدارس طرح هجرت و بسیج دانش آموزی عنوان کرد.
فرهادی برگزاری رشته های هنری، فرهنگی، پرورشی و ورزشی را از دیگر فعالیت این پایگاه ها عنوان کرد و افزود: برپایی کلاسهای قرآن و احکام، خطاطی، نقاشی، فنی حرفه ای، فعالیتهای اردویی استانی و برون استانی، ورزشی از اقدامات در نظر گرفته شده برای پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان است.
این مسئول از برگزاری کلاسهای تقویتی و جبرانی تابستانی پایه اول دبیرستان برای اولین باردرسطح مناطق خبرداد و اظهار داشت: این کلاسها به صورت رایگان و به منظور تقویت پایه درسی دانش آموزان برنامه ریزی شده است.
فرهادی با اشاره به انجام فعالیتهای قرآنی با محوریت دارالقرآن امام خمینی (ره) بیان داشت: ثبت نام در این پایگاه های قرآنی از هم اکنون آغاز شده است و تا پنجم تیرماه سالجاری نیز ادامه دارد.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه دو کرج با تاکید بر فراهم کردن امکانات فرهنگی، رفاهی و تفریحی برای پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان، تحقق این مهم را نیازمند تجمیع همه امکانات مجموعه شهرستان دانست و گفت: این امکانات باید بدون هیچ توقع مالی در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.
فرهادی تعداد دانش آموان ناحیه دو کرج را 80 هزار نفر ذکر کرد و افزود: متاسفانه امکانات موجود در این ناحیه تناسبی با این تعداد دانش آموز ندارد.
وی موقعیت جغرافیایی آموزش و پرورش این ناحیه را خاص بیان کرد و افزود: ناحیه دوآموزش و پرورش به این دلیل از محدودیتهای بسیار زیادی به منظور بسترسازیهای مهم آموزشی و پرورشی برخوردار است که نبود مرکز استعدادهای درخشان نمونه آن است.
این مسئول ظرفیتهای تحصیلی دانش آموزان این ناحیه را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از دانش آموزان برجسته علمی به دلیل نبود مرکز استعدادهای درخشان به نواحی دیگر منتقل می شوند.
فرهادی ایجاد مرکز آموزشی استعدادهای درخشان را از اولویتهای مهم آموزش و پرورش ناحیه دو اعلام کرد.
نظر شما