۲۷ خرداد ۱۳۸۹، ۱۳:۵۳

نوذری:

نبود فرهنگ کار مهمترین عامل توسعه نیافتگی کهگیلویه و بویراحمد است

نبود فرهنگ کار مهمترین عامل توسعه نیافتگی کهگیلویه و بویراحمد است

یاسوج - خبرگزاری مهر: استاندار کهگیلویه و بویراحمد یکی از مهمترین عوامل توسعه نیافتگی استان را نبود فرهنگ کار و تلاش و توجه نداشتن در گذشته به زیرساختها در برخی حوزه ها عنوان کرد و افزود: رونق گرفتن بخش کشاورزی می تواند به خلاء توسعه نیافتگی استان کمک کند.

به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، مهندس قوام نوذری ظهر پنجشنبه در همایش جهاد کشاورزی استان، افزود: برای رسیدن به استقلال واقعی اقتصادی لازم است با توجه به توانمندیها و ظرفیتهای بالای کشاورزی استان این بخش در ابعاد مختلف توسعه داده شود.

وی توسعه اقتصادی را زیربنای توسعه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و بخش کشاورزی را نیز زیربنا و اساس توسعه سایر حوزه ها همچون صنعت، آب، راه، بهداشت و آموزش در کشور عنوان کرد و اظهار داشت: چنانچه بخواهیم به استقلال واقعی دست یابیم باید بخش کشاورزی از هر نظر و در جنبه های مختلف توسعه دهیم و تقویت کنیم.

نوذری بیان کرد: رشد و توسعه بخش کشاورزی باید بر اساس نیاز مردم و جامعه و در رقابت با تولیدات این بخش در سطح ملی و سایر کشورها باشد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان نیز گفت: افزایش و توسعه باغات به 39 هزار هکتار، ایجاد یک هزارو 400کیلومتر کانال کشی ایزوله ، تولید حدود 900هزارتن انواع محصولات باغی و زراعی و بیش از 400هزار هکتارآبیاری تحت فشار از جمله اقدامات سازمان جهاد کشاورزی طی 30ساله انقلاب و دولت نهم بوده است.

مهندس جعفر گرجی پور، بروز پدیده خشکسالی و سرمازدگی را تهدیدی بزرگ و در عین حال فرصتی مناسب در بخش کشاورزی استان عنوان کرد و افزود: اگرچه این پدیده خسارتهای فراوانی را به کشاورزان استان وارد کرده است ولی با برنامه ریزی و راهکارهای مناسب توانستیم میزان خسارات را تا حد قابل ملاحظه ای کاهش دهیم.

وی اظهار داشت: بیش از 710میلیارد ریال طی سالهای 81 و 82 برای کاهش خسارت ناشی از خشکسالی به استان تخصیص داده شد که اقدامات مناسبی را این سازمان برای کاهش خسارات وارده بر کشاورزان و دامداران استان در این زمینه انجام داد.

وی بیمه محصولات بخش کشاورزی را از مهمترین اقدامات بانک کشاورزی و مهمترین پشتوانه برای کشاورزان دانست و گفت: بیش از 116 هزار هکتار از محصولات زراعی و باغی طی سال گذشته در استان بیمه شده که در سال 89 حدود 25درصد افزایش داشته است.

گرجی پور یادآور شد: بیش از 25میلیارد ریال نیز غرامت از طریق محصولات بیمه کشاورزی به کشاورزان استان پرداخت شده است.

کد خبر 1102533

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha