به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، مدیرعامل بانک توسعه تعاون کشور شامگاه پنجشنبه در همایش تعاون و کارآفرینی از دیدگاه اسلام در گرگان افزود: همچنین در این مدت 16 هزار و 500 میلیارد ریال تسهیلات از سوی صندوق تعاون به تعاونیهای واجد شرایط پرداخت شده است.
وی اظهار داشت: میزان تسهیلات پرداختی در این بخش در این مدت 10 برابر تسهیلات داده شده در 15 سال قبل از آن است.
وی خاطرنشان کرد: سرمایه بانک توسعه تعاون تا پایان برنامه پنجم توسعه باید به 200 هزار میلیارد ریال برسد تا بخشی از نیازها را رفع کنیم.
عظیمی بیان داشت: برای دستیابی به این هدف و رفع مشکل اشتغال باید کارآفرینان یا کارجویان را طبقه بندی و بعد تسهیلات را توزیع کنیم.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون کشور، یکی از نیازهای کشور های به ظاهر توسعه یافته را بازگشت به انسانیت اعلام کرد و افزود: توسعه بدون عدالت پایداری ندارد.
وی عنوان کرد: زیرساختهای حرکتهای جمعی به عدالت نزدیکتر است و در تعاونی نیروی انسانی، سرمایه و کار دارای ارزش است.
وی افزود: تعاون راه میانبری است که می تواند از اقتصاد کاپیتالیستی و سوسیالیستی عبور کند.
عظیمی اظهار داشت: بعد از انقلاب به دلیل تئوریک نشدن کار تیمی و جمعی گاهی وزارت تعاون در معرض حذف یا ادغام قرار می گرفت، در حالیکه وزارت تعاون یک وزارت فرابخشی است.
وی خاطرنشان کرد: شورایعالی اشتغال وظایف مهمی برعهده وزارت تعاون گذاشته و اگر قرار است به اصل تعاون برگردیم، ایجاد اشتغال باید در اولویت قرار گیرد.
مدیرعامل بانک توسعه تعاون کشور گفت: اگر مسئولیتها به عهده کسی گذاشته می شود باید ابزار و امکانات مهیا باشد و برای تحقق اهداف نیازمند همکاری مجلس هستیم.
وی خاطرنشان کرد: بعضی اولویتهایی که با وجودشان هر بانکی ملزم به ارائه تسهیلات به متقاضیان تعاونیها می شود شامل دانش محوری، تخصص گرایی و اشتغالزایی است.
عظیمی تاکید کرد: کمترین سرمایه بری سهامداری، زودبازده بودن، کوچک بودن طرح، رقابتی و صادراتی بودن و عضویت بانوان است.
نظر شما