سيد جلال يحيي زاده عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفت و گو با خبرنگار دين و انديشه خبرگزاري "مهر" اظهار داشت : بي ترديد يكي از اولويت ها به منظور برنامه ريزي و سياستگذاري در راستاي فعاليت هاي مختلف ، عدم پراكندگي و هماهنگي در فعاليت ها است .
وي ايجاد انسجام را از ضرورت هاي طبيعي براي رسيدن به هماهنگي اعلام كرد و افزود : نظارت و توزيع كار در دستگاه هاي مختلف ، يكي از راههاي جلوگيري از پراكندگي ، تداخل در كارها ، موازي كاري و در نهايت انسجام است .
يحيي زاده با اشاره به اين كه در برنامه قبلي توسعه انسجام بخشي به فعاليت هاي ديني و مذهبي پيش بيني و همچنين حمايت از آنها شده بوده است گفت : اما متأسفانه اين بخش نيز جزو بخش هايي بوده كه مورد بي توجهي قرار گرفته و تعطيل شده است .
عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر ضرورت انسجام بخشي به فعاليت هاي ديني و مذهبي به منظور دستيابي به نتايج مطلوب ، ارزنده و سازنده افزود : اين انسجام مي بايست از طريق قانونگذاري از سوي كميسيون فرهنگي مجلس و يا دولت انجام شود .
وي ادغام دستگاه هايي كه فعاليت ها و اقدامات موازي دارند را يكي از راهكارهاي رسيدن به انسجام اعلام كرد و افزود : ادغام مي تواند در يكپارچگي و هماهنگي بين فعاليت هاي ديني و مذهبي مؤثر واقع شده و عملكردهاي مثبت و تأثير گذاري را به دنبال داشته باشد .
يحيي زاده در مورد واكنش و رويكرد كميسيون فرهنگي مجلس به اين مسئله گفت : فعاليت هاي ديني و مذهبي تاكنون به طور خاص موضوع بحث كميسيون فرهنگي مجلس قرار نگرفته است ، اما با توجه به ضرورت هاي موجود ، به طور حتم موضوع انسجام بخشي به فعاليت هاي ديني و مذهبي ، از جمله موضوعاتي خواهد بود كه با جديت در كميسيون فرهنگي مجلس هفتم مطرح و پيگيري خواهد شد .
وي تأكيد كرد : به همان اندازه كه موضوع انسجام بخشي به فعاليت ها، سازنده و از اهميت برخوردار است ، بي توجهي به آن و ادامه فعاليت هاي پراكنده ، مي تواند مشكلات متعددي را در پي داشته باشد .
عضو كميسيون فرهنگي مجلس با تأكيد بر اين كه ضروري است فعاليت هاي ديني و مذهبي جايگاه خود را در نظام ما بيابند ، گفت : اين موضوع ، از اهميت بسياري برخوردار است كه تاكنون كمتر مورد توجه قرار گرفته و مغفول واقع شده است .
نظر شما