۲۹ خرداد ۱۳۸۹، ۱۸:۰۰

اسکندری:

بودجه اداره تبلیغات اسلامی قم باید افزایش یابد

بودجه اداره تبلیغات اسلامی قم باید افزایش یابد

قم - خبرگزاری مهر: مدیرکل اداره تبلیغات استان قم هر گونه توسعه فعالیتهای این سازمان در قم را منوط به افزایش اعتبار دانست و گفت: رتبه بیست و هفتم اداره تبلیغات استان قم از لحاظ اعتبارات در کشور مطلوب نیست.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، حجت الاسلام عباس اسکندری ظهر شنبه در جمع خبرنگاران هرگونه توسعه فعالیتهای سازمان تبلیغات را منوط به افزایش اعتبارات دانست و گفت: ما به شرطی می‌توانیم فعالیت‌های خود را افزایش دهیم که در زمینه اعتبارات نیز رشد داسته باشیم.

وی با بیان اینکه از نظر اعتبارات در کشور در رتبه بیست و هفتم قرار داریم اظهار داشت: در زمان استاندار قبلی و فعلی تلاش بسیاری برای افزایش این اعتبارت انجام دادیم اما تا کنون به نتیجه مطلوب دست پیدا نکرده‌ایم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی قم خاطر نشان کرد: بودجه ما در سال گذشته 700 میلیون تومان بوده است که شامل تمامی هزینه‌ها از قبیل حقوق کارکنان، امور جاری و فعالیت‌های فرهنگی می‌شده است.

وی در خصوص طرح حجاب و عفاف گفت: از نظر ما این مسئله در درجه اول فرهنگی است و باید روی فعالیت‌های فرهنگی متمرکز باشیم اما تمام کار فرهنگی نیست.

وی ادامه داد: ما معتقد به نظارت عمومی هستیم و این امر از طریق راهپیمایی‌ها، اظهار نظر مراجع تقلید، ائمه جمعه و ... در حال پیگری است و نیروی انتظامی هم باید تنها با کسانی که به طور سازماندهی شده بی‌حجابی می‌کنند، برخورد کند.

اسکندری اظهار داشت: نیروی انتظامی باید در مقابل افراط گری‌ها بیاستد و دیگر دستگاه‌ها نیز مصوبه شواری عالی انقلاب فرهنگی را اجرا کنند.

اسکندری اظهار داشت: سال گذشته نمایشگاه بسیار خوبی در زمینه عفاف و حجاب برگزار شد و سازمان نیز در سال جاری با برگزاری نمایشگاه و دیگر فعالیت‌های فرهنگی تلاش بیشتری در این زمینه خواهد داشت.

مدیر کل اداره تبلیغات استان در خصوص انتقاد استاندار از کم‌کاری دستگاه‌های فرهنگی استان به ویژه در ایام عید نوروز اظهار داشت: انتقاد استاندار در یک نگاه کلی درست است اما در مورد این که علت چیست باید بیشتر توجه کرد.

وی افزود: در برنامه‌های استانی و ابلاغی هیچ سرفصلی برای سازمانها و فعالیت‌های فرهنگی وجود ندارد و وقتی مأموریتی در نظر نگرفته‌اند و اعتباری هم وجود ندارد چه کار می‌شود، کرد.

اسکندری خاطر نشان کرد: البته سازمان در حد خود فعالیت مفیدی داشته است و در همین ایام نوروز وقتی خبر برنامه مشارکتی ما با ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر چاپ شد.

وی ادامه داد: پس این طور نیست که کاری نشده باشد ولی فعالیت‌های ما به نسبت به اعتبارات و برنامه‌ها انجام می‌شود.

دفتر سلفچگان منتظر مجوز و اعتبار استانداری است

اسکندری در خصوص انتقاد استاندار از نبود  دفتر سازمان تبلیغات در بخش سلفچگان اظهار داشت: برای راه اندازی این دفتر معاونت برنامه‌ریزی استانداری باید هم مجوز بدهد و هم تأمین اعتبار کند که اگر این کار انجام شود دیگر مشکلی وجود نخواهد داشت و در واقع انتقاد استاندار ربطی به ما ندارد و مربوط به مجموعه زیر نظر ایشان است.

وی در خصوص 70 میلیارد تومان اعتبار فرهنگی استان تصریح کرد: اعتبارات ما سه دسته‌اند، دسته اول مربوط به سر فصل‌های هر ساله هستند و دسته دیگر از سفر‌های استانی تامین می‌شود و دسته سوم نیز اعتبار 70 میلیاردی است که امسال تصویب شده است.

اسکندری ادامه داد: ما برنامه خود را برای این 70 میلیارد تومان ارائه داده‌ایم و منتظریم استاندار کارگروه مربوطه را تشکیل دهد و به ما اعلام کند که تا چه اندازه اعتبار در اختیار ما قرار می دهد.

نظارت ما بر هیئات و مداحان ارشادی است

وی در خصوص نحوه ساماندهی فعالیت‌های هیئات و کانون‌های مذهبی گفت: از 2 سال پیش دبیرخانه کانون هیئات مذهبی و کانون مداحان و شاعران تشکیل شده است که این دو به ساماندهی فعالیت‌های مذهبی خواهند پرداخت و هر چند تا رسیدن به جایگاه مطلوب فاصله زیادی دارند اما اقبال شاعران و هیئت‌ها به این دو کانون در حال افزایش است.

اسکندری گفت: در این دو کانون چارچوب‌هایی تدوین می‌شود تا همه در یک راستا فعالیت کنند که البته ارشادی خواهد بود و به هیچ وجه در منجر به حاکمیتی شدن آن‌ها نخواهد شد.

اولویت‌های سال 89 اعلام شد

وی اولویت‌های این اداره در سال 89 را افزایش بصیرت دینی مردم و معرفی گفتمان‌های دینی عنوان کرد و گفت: این اولویت‌ها بر اساس حوادث سال گذشته و جنگ نرمی که در کشور وجود دارد تعیین شده اند.

اسکندری اظهار داشت: این اولویت‌ها بر اساس فعالیت‌های پژوهشی که در خود سازمان در تهران و اداره کل قم انجام شده است مشخص شده‌اند.

مدیر کل اداره تبلیغات استان در زمینه وضعیت فعلی حوزه هنری و موفقیت آن در به کاری‌گیری بدنه هنرمند جامعه برای امور اسلامی گفت: حوزه هنری دوره‌های مختلفی را داشته است که در برخی بسیار موفق بوده و حقیقتا درخشید است اما در برخی دوره‌ها ضعف‌هایی نیز گریبانگیر آن شده است.

وی افزود؛ امروز نیز هر چند موفقیت‌هایی را در آن شاهد هستیم اما ضعف‌‌هایی نیز وجود دارد که امیدواریم با تغییر مدیریت اوضاع بهتر شود.

وی در خصوص استفاده از ظرفیت‌های غیر حوزوی در سازمان گفت: سازمان به جد از تمامی ظرفیت‌ها استفاده می کند و در این زمینه هیچ محدودیتی را برای خود نمی‌شناسد و در همین بحث گفتمان‌های دینی غلبه با اساتید دانشگاه است و یا در ساماندهی مداحان و شعرا تعداد کمی روحانی همکاری می‌کنند و غلبه با فرهنگیان و دانشجویان است.

امسال برنامه‌های غنی سازی اوقات فراغت چند برابر می‌شود

وی بابیان این که یکی از دغدغه‌های سازمان تبلیغات جوانان هستند گفت: برای جوانان چند برنامه مشخص داریم که از میان آنها می‌توان به جلسات گفتمان‌های دینی که در سال گذشته آغاز شد و در سال جاری نیز ادامه پیدا می‌کند.

اسکندری خاطر نشان کرد: امسال دوره‌های اوقات فراغت را در صورت تأمین اعتبار تا سه برابر توسعه خواهد داد چرا که در سال گذشته احساس کردیم بسیاری از محله‌ها نیازمند پوشش بیشتر است.

وی ادامه داد: بخش دیگری از برنامه‌های ما نیز مشارکتی است و برای مثال سامانه پاسخ گویی به  سئوالات یا دوره‌های که برای معلمان در زمینه شناخت عرفان‌های مجازی دائر می‌شود در واقع در خدمت نسل جوان است.

کد خبر 1103582

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha