۳۰ خرداد ۱۳۸۹، ۱۴:۵۰

روزانه 90 تن زباله بیمارستانی توسط شهرداری تهران دفن و امحاء می شود

روزانه 90 تن زباله بیمارستانی توسط شهرداری تهران دفن و امحاء می شود

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با اعلام اینکه روزانه بین 80 تا 90 تن زباله بیمارستانی امحاء می شود گفت: شهرداری تهران از طریق سیستمهای اتوکلاو یا بی خطر سازی زباله های بیمارستانی را دفن و امحا می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد فیاض اظهار داشت: طبق قانون مدیریت پسماند دفن و امحاء زباله های بیمارستانی جزو وظایف شهرداری نبوده و تولید کننده این نوع زباله ها بیمارستانها هستند. بر این اساس دفن و امحاء آنها بر عهده وزارت بهداشت است و این وزارتخانه موظف است پسماندها را به صورت بی خطر نابود کرده و هزینه های حمل آنها را نیز بپردازد.

وی ادامه داد: شهرداری تهران برای حفظ بهداشت سطح شهر برای امحاء زباله های بیمارستانی با وزارت بهداشت همکاری می کند که طی آن جلسات مستمر ایجاد شده و از طریق سیستمهای اتوکلاو یا بی خطر سازی به دفن و امحاء زباله های بیمارستانی می پردازد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران تاکید کرد: مهمترین مشکل شهرداری برای امحاء زباله های بیمارستانی عدم همکاری برخی بیمارستانها است که طی جلسات مستمر سازمان مدیریت پسماند با وزارت بهداشت، باید مرتفع شود.

فیاض در ارتباط با حوضچه های شیرابه که در مرکز دفن زباله کهریزک وجود دارد، اظهار داشت: تولید شیرابه از 50 سال قبل شروع شده و به مرور زمان افزایش یافته و به دریاچه تبدیل شده که شهرداری تهران طی دو سال اخیر اقدامات بی سابقه ای را برای کنترل و توقف میزان شیرابه انجام داده است.

وی ادامه داد: در اولین گام خطوط پردازش زباله، از تولید شیرابه جلوگیری کرده و آن را به ظرفیت سه هزار تن رسانیده و در نظر دارد در سال جاری این میزان را به دو برابر افزایش دهد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران با بیان این مطلب که با این روش شیرابه ای به حجم وضعیت موجود اضافه نمی شود، گفت: در گام دوم سازمان مدیریت پسماند قراردادی با دانشگاه تهران برای تصفیه خانه شیرابه منعقد کرده که در حال اجرا است و اگر به مرحله نهایی برسد تمامی شیرابه ها تسویه می شود.

فیاض در مورد ادعای برخی افراد در زمینه اجرای کمپوست زباله های بیمارستانی به صورت روباز در کهریزک که سلامتی افراد آن منطقه را تهدید می کند، بیان کرد: محل تولید کمپوست کیلومترها از مناطق مسکونی فاصله دارد و تا کنون هیچ گزارش زیست محیطی در این خصوص به سازمان مدیریت پسماند ارائه نشده است.

وی با اشاره به اینکه روزانه 80 تا 90 تن زباله بیمارستانی توسط شهرداری تهران دفن و امحاء می شود، افزود: به طور کلی 50 درصد از زباله های تهران پردازش شده و وارد خط کمپوست می شود.

فیاض در ارتباط با برخی ادعاها در مورد تبدیل زباله های بیمارستانی به مواد آلوده و پلاستیک ابراز داشت: در این خصوص تا کنون گزارشی ارائه نشده اما به طور کلی سازمان مدیریت پسماند چنانچه با این معضل روبه رو شود به شدت با متخلفان برخورد می کند.

کد خبر 1104020

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha