۱۸ شهریور ۱۳۸۳، ۱۵:۰۸

با سكوت كشورهاي غربي در برابر زرادخانه هاي هسته اي اسراييل:

شارون : تلاش جهاني براي متوقف كردن ايران از دستيابي به تسليحات هسته اي كافي نيست

آريل شاورن نخست وزير اسرائيل در گفتگو با روزنامه اسرائيلي جروزالم پست از جامعه جهاني خواست براي جلوگيري از دستيابي ايران به تسليحات هسته اي تهران را زير فشار قرار دهد .

به گزارش خبرگزاري مهربه نقل ازجروزالم پست، شارون در گفتگو با اين روزنامه اعلام كرد كه تلاشهاي كنوني براي ممانعت از دستيابي ايران به تسليحات هسته اي كافي نيست .

وي گفت : " اقداماتي انجام مي شود اما من فكر نمي كنم اين فشار كافي باشد."

شارون تاكيد كرد نظارت بر ايران بايد افزايش يابد و اين پرونده بايد به شوراي امنيت ارجاع داده شود .

اين در حالي است كه اسرائيل با استفاده از حمايت آمريكا و سياست ابهام استراتژيك تا كنون از هر گونه پاسخگويي در مورد برنامه تسليحات هسته اي خود طفره رفته است .

وي اظهار داشت  : اسرائيل مبارزه عليه ايران را رهبري نمي كند با اين حال اسرائيل اقدامات مخصوص به خود را براي دفاع از خود اتخاذ مي كند .

شارون گفت : اگر جامعه جهاني بخواهد مانع از دستيابي ايران به تسليحات هسته اي مي شود و اگر هنوز امكان متوقف كردن آنها وجود داشته باشد ، لازم است ايران به شوراي امنيت ارجاع داده شود .

شارون در ادامه افزود : شكي نيست كه ايران در تلاش است به تسليحات هسته اي دست يابد . اين هدف آنها است و آنها با نيرنگ و ترفند در حال تلاش براي اين هدف هستند . اين كاملا روشن است .

نخست وزير رژيم اشغالگر قدس گفت : من فكر نمي كنم كه تلاش جهاني عليه آنها براي متوقف كردن آنها از دستيابي به تسليحات هسته اي كافي باشد و اين يك خطر بسيار بزرگ است به خصوص از زمانيكه آنها موفق شدند كه يك راكت (شهاب 3) را توليد كنند كه اين راكت بردي برابر 1300كيلومتر دارد و اسرائيل در برد آن قرار دارد .آنها در تلاشند برد اين موشك را به 2500 كيلومتر برسانند .  اين كشوري است كه خواستار از بين رفتن اسرائيل است و آنها از هر تلاشي براي دستيابي به تسليحات كشتار جمعي فروگذار نيستند .

 گفتني است اسرائيل با وجود دارا بودن بيش از 200 كلاهك هسته اي و با استفاده از سياست ابهام استراتژيك تا كنون عهدنامه منع توليد و گسترش تسليحات هسته اي را امضا نكرده است . اين در حالي است كه سكوت جامعه جهاني در برابر تسليحات هسته اي اين رژيم موجب نوعي احساس دوگانگي و ناامني در كشورهاي منطقه شده است .

کد خبر 110475

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha