کیانوش کوچکی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر همچنین به تقویت مددکاری دربخش غیردولتی اشاره کرد و افزود: از این 281 نفر مددکار، 148 نفر دربخش دولتی و 133 نفر دربخش غیردولتی فعالیت می کنند اما بهزیستی درتلاش است تا با تمهیدات لازم ازجمله ملزم کردن مراکز مختلف به بکارگیری حداقل یک مددکار، واگذاری پروندههای اقشار تحت پوشش به مراکز غیردولتی، پرداخت حق الزحمه مناسب درقبال توانمند سازی مددجویان، آمار بخش غیردولتی را بالا ببرد.
وی اظهارداشت: مددکاری اجتماعی خدمتیست، حرفه ای که برپایه دانش و مهارتهای خاص قرارگرفته و هدف آن کمک به افراد، گروه ها و جامعه است تا بتوانند استقلال شخصی، اجتماعی و رضایت خاطر فردی و اجتماعی حاصل شود.
مدیرکل بهزیستی گیلان درمورد مسئولیتهای مددکاری دربهزیستی نیز اظهارداشت: بررسی مسائل و مشکلات خانوادگی - اجتماعی افراد جامعه درقشرهای مختلف و تشخیص علل پیدایش آنها و راهنمایی وارائه نظرات مشورتی، ارائه کمک به موسسات رفاهی و مددجویان، بهره گیری ازامکانات جامعه در زمینه های بهداشتی، تفریحی، تغذیه، پرورش کودک، تهیه مسکن و کمک به افراد نیازمند ازجمله اقدامات مددکاران در رابطه با بهزیستی است.
وی گفت: درسال گذشته تعداد 9 کلینیک مددکاری بصورت غیردولتی دراستان فعال بوده و درنظر است چهار کلینیک دیگر نیز افتتاح و مورد بهره برداری قرار گیرد که در مجموع تعداد آنها به 13 مرکز خواهد رسید.
وی با بیان اینکه هم اکنون این کلینیکهای مددکاری درخصوص انجام خدمات مددکاری به یک هزار و 256 پرونده که بهزیستی درزمینه زنان سرپرست خانوار، آسیبهای اجتماعی، پروندههای فرزندان بی سرپرست و بد سرپرست به آنان واگذار کرده فعالیت می کند، اظهارداشت: هدف از واگذاری پرونده به کلینیکها، بازتوانی و توانمند سازی اقشار تحت پوشش بهزیستی است.
کوچکی نژاد همچنین عنوان کرد: بهزیستی سعی کرده در مراکز مختلف خود که دربخش دولتی و غیردولتی فعال هستند از دانش و تجربه مددکاران بهره گیرد ازجمله درمراکز درمان معتادن، مراکز مشاوره، مراکز توانبخشی و درمان بیماران روانی مزمن، مراکز توانبخشی معلولان ذهنی، سالمندان، موسسات مردم نهاد و موسسات خیریه است.
مدیرکل بهزیستی گیلان در ادامه ازبخش غیردولتی و به ویژه مددکاران تحصیل کرده که حداقل مدرک کارشناسی را دارند دعوت بعمل آورد تا نسبت به تاسیس کلینیک مددکاری اقدام کنند.
نظر شما