۱۰ تیر ۱۳۸۹، ۱۱:۲۲

در گفتگو با مهر عنوان شد:

انتقاد از توجه به ظواهر در برخی از مدارس به جای اصل دین/ ضرورت تقویت ارزشها

انتقاد از توجه به ظواهر در برخی از مدارس به جای اصل دین/ ضرورت تقویت ارزشها

دبیر همایش رویکرد اسلامی در مدیریت آموزش و پرورش با اشاره به ضرورت تقویت ارزشهای اسلامی در عرصه های مختلف مدیریتی گفت: برخی از مدیران مدارس تنها به ظواهر دین همچون حجاب و برگزاری نماز جماعت و... توجه می کنند در حالی که باطن دین چیز دیگری است.

حیدر تورانی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه همایش رویکرد اسلامی در مدیریت آموزش و پرورش پس از یک سال و نیم تحقیق علمی در آموزش و پرورش برگزار شد، گفت: چون موضوع مدیریت اسلامی برای اولین بار در کشور مطرح می شد واکنش های متفاوتی در این باره به وجود آمد. عده ای عنوان می کردند که مدیریت، مدیریت است و نیازی به اسلامی شدن ندارد و این همایشها معنی ندارد.

وزارت آموزش و پرورش از اواسط سال 1387 با ایجاد کمیته ای متشکل از اساتید حوزه و دانشگاه و مسئولان آموزش و پرورش به دنبال راههای اسلامی کردن مدیریت مدارس با استفاده از تجربیات مدارس اسلامی است.

این استاد دانشگاه با بیان اهداف انقلاب اسلامی گفت: تمام انقلابهای دنیا اعم از رنسانس، صنعتی و...پیام دارند و پیام انقلاب اسلامی ایران هم اسلامی کردن تمام عرصه های مختلف اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و...است.

ایجاد کمیسیون تلفیق برای جمع آوری داده ها

تورانی با اشاره به نتایج همایش رویکرد اسلامی در مدیریت مدارس گفت:هم اکنون کمیسیون تلفیقی ایجاد شده که نتایج همایش را جمع آوری و تحلیل کند تا بتوانیم آن را به شکل یک مجموعه کامل به وزارت آموزش و پرورش تحویل دهیم.

دبیر همایش رویکرد اسلامی درمدیریت آموزش و پرورش ادامه داد: نتایج بررسیها به دو شکل تئوری و عملی به حوزه ستادی وزرات آموزش و پرورش و مدارس برای اجرا ارائه می شود.

نیازی به تصویب شورای عالی نیست

تورانی در پاسخ به این سئوال که " آیا اسلامی شدن مدیریت در مدارس نیازی به تصویب در شورای عالی آموزش و پرورش ندارد" ، گفت: فعالیت ما در حد نظریه پردازی است و مسئولان آموزش و پرورش در صورت نیاز می توانند آن را به تصویب برسانند.

وی درباره ضمانتهای اجرایی این نظریه نیز گفت: مسئولان سازمان پژوهش و برنامه ریزی که پشتیبان این طرح بوده اند باید از اجرای پروژه حمایت کنند و ما مسئولیت اجرا را برعهده نخواهیم داشت.

میزان موفقیت طرح

دبیرهمایش رویکرد اسلامی درمدیریت مدارس درباره میزان موفقیت عملی شدن این نظریه در مدارس گفت: با توجه به استقبال استانها و مناطق آموزش و پرورش از این طرح تصور ما این است که اجرای آن به خوبی انجام شود. از سویی احساس خلا در این زمینه وجود داشت و عده زیادی از مدیران در پیاده سازی نظریه های اسلامی در فعالیتشان دچار مشکل بودند.

تورانی با اشاره به تبلیغات منفی علیه اسلامی کردن مدیریت مدارس گفت: اگر ما اسلام را نقطه مطلوب بگیریم مدیریت ما تا آن نقطه فاصله زیادی دارد. از سویی اگر ادعا داریم که کشور اسلامی هستیم باید مستنداتی را ارائه کنیم که چقدر در اسلامی کردن مدیریت موفق بوده ایم که فعالیت ما برای روشن شدن این موضوع بود.

کد خبر 1104780

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha