به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، صفرقلی خواجه عصر دوشنبه در کارگروه اطفاء حریق منابع طبیعی استان افزود: با توجه به لحاظ موقعیت جغرافیایی، خشکی اقلیم، کاهش نزولات آسمانی و مجموعه ای از سایر عوامل موثر بر شدت وقوع حریق، این جنگلها نسبت به سایر جنگلهای شمال کشور از حساسیت بالاتری برخوردار هستند.
وی اظهار داشت: همچنین برابر داده های هواشناسی خردادماه سال جاری نیز طی 30 سال گذشته گرمترین ماه با حداقل بارندگی را نشان می دهد که این خود هشداری مضاعف در مواجهه با احتمال وقوع حریق در جنگلها و مراتع است.
وی به مهمترین تصمیمات جلسه کارگروه اطفاء حریق استان گلستان اشاره کرد و گفت: اعلام آمادگی کلیه دستگاه های مرتبط بویژه در نواحی کوهستانی استان نظیر پارک ملی گلستان، هماهنگی کلیه اعضا کارگروه در مواقع آتش سوزی در جنگلها و مراتع، برقراری دوره های آموزشی یگانهای امداد و نجات سپاه و ارتش، تجهیز امکانات اطفاء حریق در واحدهای سازمان یافته روستاهای در معرض خطر از جمله مصوبات بوده است.
خواجه بیان داشت: تشکیل گروه های گشت های فصلی و دیده بانی محیط زیست و منابع طبیعی در نواحی حساس به آتش نیز از دیگر مصوبات بوده است.
از ادارات کل منابع طبیعی و آبخیزداری ، محیط زیست ، ارشاد اسلامی ، لشکر30، سپاه نینوا ، هلال احمر ، مخابرات ، نیروی انتظامی ، صدا و سیما ، هواشناسی و آتش نشانی با هماهنگی اداره کل مدیریت بحران استان گلستان اعضاء کارگروه اطفاء حریق استان گلستان را تشکیل می دهند.
گلستان 450 هزار هکتار جنگل دارد.
نظر شما