به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي بانك ملي، دبير كلي بورس اوراق بهادار تهران در مراسم افتتاح تالار اختصاصي بورس اوراق بهادار بانك ملي ايران، افزود: با بزرگ شدن بازار سرمايه ، پول از چرخه فعاليت بازار پول خارج نمي شود .
دكتر حسين عبده تبريزي ، بانكها را از عناصر اصلي بازار سرمايه معرفي كرد و افزود: اگر بحث تفكيك بازار سرمايه و پول مطرح مي شود تنها به معني تفكيك مقام ناظر بر اين دو بازار است و تعامل اين دو بازار براي بقا و بسط فعاليت هر دو لازم و ضروري است.
وي گسترش كيفي در كنار بسط فيزيكي بازار را ضروري دانست و گفت: گسترش تالارهاي اختصاصي در سطح شهر تهران اقدامي موثر در جذب و جلب سرمايه هاي سرگردان و توسعه فرهنگ سرمايه گذاري عمومي براي پيشبرد اهداف توسعه اي و اقتصادي محسوب مي شود.
وي اقدام بانك ملي ايران در تاسيس تالار اختصاصي توسعه را مقدمه اي براي حضور بيشتر و موثرتر اين بانك در رونق بازار سرمايه دانست و گفت: تشكيل سبد سرمايه گذاري بانك ملي ايران كه به زودي عرضه خواهد شد اقدامي نوين در توسعه و رونق هر چه بيشتر بورس اوراق بهادار تهران محسوب مي شود.
همچنين مديرعامل بانك ملي ايران نيز در اين مراسم بر حضور فعال اين بانك در بازار سرمايه تاكيد كرد و گفت: با توجه به شرايط حاكم بر بازار مالي و بانك محور بودن اين بازار، چنانچه نقش بانكها ناديده گرفته شود بسياري از اهداف دولت از جمله خصوصي سازي محقق نخواهد شد.
دكتر ولي الله سيف وجود سرمايه و فراهم كردن زير ساختهاي لازم براي سرمايه گذاري در بازار سرمايه را براي تحقق اهداف اقتصادي و توسعه اي كشور الزامي خواند و تصريح كرد: اين بستر تنها با حضور شبكه بانكي و تعامل بازار پول و سرمايه فراهم مي شود.
وي تشكيل شركت كارگزاري بانك ملي ايران را اقدامي موثر براي حضور فعال تر اين بانك در بورس عنوان كرد و افزود: اين شركت پيش از اين به عنوان بخشي از شعبه بانك در بورس فعال بود كه از آبان ماه سال 1382 به صورت شركت مستقل فعاليت خود را آغاز كرد.
دكتر سيف به عرضه اوراق سرمايه گذاري مشاع از سوي بانك ملي ايران به عنوان اقدامي منحصر به فرد براي تحول اين بازار اشاره كرد و افزود: انتشار اين اوراق بستر مشاركت براي عامه مردم را با كمترين خطر پذيري، قدرت نقد شوندگي بالا و بيشترين تاثير بر رشد بازار سرمايه فراهم مي كند.
نظر شما