۳ تیر ۱۳۸۹، ۱۴:۴۳

کمبود معلم ابتدایی در مدارس مازندران باید رفع شود

کمبود معلم ابتدایی در مدارس مازندران باید رفع شود

ساری - خبرگزاری مهر: مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با تاکید بر ارتقا شاخصهای کمی و کیفی مدارس ابتدایی اظهار داشت: کمبود معلم ابتدایی در مدارس استان باید رفع شود.

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالوحید فیاضی ظهر پنجشنبه در مراسم تودیع و معارفه معاونین آموزش ابتدایی و پژوهش برنامه ریزی و  منابع انسانی این اداره کل افزود : آموزش ابتدایی در جامعه ما هنوز جایگاه بایسته خود را نیافته است و اگر کار پیشگیرانه در حوزه ابتدایی انجام شود نگرانی در دوره های بالاتر وجود نخواهد داشت .

وی با قدردانی از معلمان که تمام تلاششان را صادقانه معطوف به دانش آموزان می کنند خاطرنشان کرد: نقش معلم برای خدمت به تعلیم و تربیت و هدایت و رستگاری انسان بسیار تاثیرگذار است.
 
منیره موحدی معاون سابق پژوهش و برنامه ریزی آموزش و پرورش مازندران با ارائه گزارشی، تنظیم و تصویب آیین نامه تشویق پژوهشگران فرهنگی را از اقدامات معاونت پژوهش برنامه ریزی و منابع انسانی دانست و گفت: برگزاری هزار و 960 دوره آموزشی با شرکت 133 هزار فرهنگی مازندران و برگزاری یک دوره تخصصی آموزش مجازی تحت وب از اقدامات صورت گرفته در این معاونت است.
 
وی به بررسی 10 هزار پرونده ضمن خدمت 10 ساله و بایگانی این پرونده ها اشاره کرد و گفت: یازدهمین دوره کنفرانس بین المللی ریاضی امسال با میزبانی استان مازندران در پایان تیرماه برگزار می شود.
 
موحدی به تدوین برنامه سنواتی و اجرایی شدن 100 درصدی مصوبات معاونت پژوهش در شورای آموزش و پرورش  اشاره کرد و گفت : با تجمیع 111 آموزشگاه و 912 کلاس درس در استان مازندران ، 330 میلیارد ریال صرفه جویی شده است .
 
وی دوره ابتدایی را در عقلانی کردن و ظهور تفکر در دانش آموزان موثر دانست و تاکید کرد: بیش از 200 هزار دانش آموز مازندرانی در دوره آموزش ابتدایی تحصیل می کنند .
 
موحدی با برشمردن برخی از اهداف معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش افزود: کاهش فاصله ستاد و صف ، مشارکت معلمان در تصمیم گیری های کلان ، توسعه فرهنگ و سواد قرآنی با تاکید برایجاد انس با قرآن و تجهیز و توسعه IT در دوره آموزش ابتدایی در اولویت برنامه های این دوره قرار دارد.
 
علی اصغر طبری ، معاون جدید پژوهش برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی آموزش و پرورش افزود: باید در روند فعالیت ها تحلیل محتوا صورت گیرد زیرا تولید محتوا از مهمترین عناصری است که منجر به نوآوری و خلاقیت می شود.
 
وی بیان کرد: نگرشها نسبت به حوزه پژوهش برنامه ریزی و منابع انسانی باید تغییر کند و نیروهای انسانی باید در فضای علمی تعلیم و تربیت تلاش کنند.
           
در پایان این مراسم منیره موحدی به عنوان معاون آموزش ابتدایی و علی اصغر طبری به عنوان معاون پژوهش برنامه ریزی و منابع انسانی آموزش و پرورش مازندران معارفه شدند.
کد خبر 1106631

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha