به گزارش خبرگزاری مهر، ظرف 10 سال آینده استرالیا می تواند با استفاده از فناوریهای در دسترس کنونی 100 درصد از نیاز برق خود را از منابع تجدیدپذیر زیستی تامین کند.
گروه زیست محیطی "فراسوی انتشار صفر" و موسسه تحقیقات انرژی دانشگاه ملبورن در گزارشی با عنوان "انرژی ثابت کربن صفر در استرالیا" پروژه دستیابی به این هدف را ارائه کرده است.
دولت این کشور به تازگی طرح "هدف انرژی تجدیدپذیر" را تصویب کرده است. این پروژه پیش بینی می کند که با سرمایه گذاری سالانه 37 میلیارد دلار استرالیا (3 درصد از تولید ناخالص ملی) به مدت 10 سال می توان تمام برق مورد نیاز کشور را از منابع سبز به دست آورد.
این بودجه اختصاص یافته، معادل صرفه جویی قیمت یک فنجان قهوه در روز برای هر شهروند استرالیایی است (قیمت هر فنجان قهوه در این کشور 3 یورو است).
براساس این پروژه 40 درصد از برق از انرژی باد با توان 50 هزار مگاوات به دست می آید که این میزان معادل تولید 130 میلیون مگاوات بر ساعت برق در سال است.
همچنین انرژی خورشید می تواند توانی معادل 42 هزار و 500 مگاوات داشته باشد. از ترکیب فناوریهای تولید انرژی از باد و خورشید می توان 98 درصد از نیاز برق ملی را در این کشور تامین کرد. انرژی باقی مانده از نیروگاههای هیدروالکتریکی موجود به دست می آید که توانی برابر با 5 هزار مگاوات دارد. از سویی دیگر از زیست توده ها نیز 10 هزار مگاوات توان تولید می شود.
براساس گزارش APCOM، این گزارش 12 فضای توسعه نیروگاههای خورشیدی و 23 سایت بادی را در سراسر استرالیا پیش بینی می کند.
در حال حاضر انرژیهای بادی و خورشیدی تنها یک درصد از نیاز ملی برق را تامین می کنند.
نظر شما