حجت الاسلام منصور لقائی در گفتگو با خبرنگار مهر در اصفهان با اشاره به اینکه 16 سال پیش جهت نظارت بر ذبح شرعی به این کشور سفر کرده است، ادامه داد: پس از آن نیز به درخواست شیعیان آن کشور به سبب تسلط به زبان انگلیسی درخواست صدور اقامت دائمی را داشته که با آن مخالفت شد.
وی ادامه داد: از آن تاریخ تا کنون هیچ نهادی در خصوص مخالف با صدور اقامت وی پاسخگو نبوده است.
لقائی در ادامه سخنان خود اظهار داشت: پس از پیگیریهای فراوان از سال 1997 به بعد و بینتیجه ماندن نتایج آن سر انجام شکایتی را بر علیه دولت استرالیا به سازمان ملل ارائه و در نتیجه سازمان ملل حکمی مبنی بر عدم اخراج داد که به این حکم نیز عملی نشد.
این مبلغ فرهنگی در ادامه سخنان خود با اشاره به علاقه مردم به شنیدن سخنان مذهبی افزود: در طول دورانی که در این کشور به سر میبردم افراد زیادی اعم از کشیشهای کلیسا و مردم به سمت دین مبین اسلام مشرف شدند و در واقع همین تبلیغات مذهبی خود خطری جدی برای استرالیا بود.
وی همچنین به تاسیس دانشکده معارف اسلامی در استرالیا اشاره نمود و اظهار داشت: در حال حاضر این دانشکده در شهر سیدنی نزدیک به 80 نفر دانشجو دارد.
لقائی در ادامه سخنان خود با اشاره به این نکته که اینگونه به مردم کشورهای غربی و استرالیا تلقین شده و آنان یک ترس خاصی از حجاب دارند، گفت: متاسفانه در ذهن مردم توسط دولتمردان نسخهای از اسلام طالبانی پیچیده شده که این موضوع باعث ایجاد ترس در مردم میشود.
این مبلغ دینی با اشاره به اینکه تا کنون سخنرانیهای زیادی در کلیساهای این کشور داشته، افزود:مردم پس از شنیدن سخنان علاقه شدیدی نسبت به آن نشان میدادند و جو پس از سخنرانی به طور کلی عوض میشد.
موسس مرکز اسلامی امام حسین (ع) در استرالیا در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اینکه به شخصه از کشور استرالیا خارج شدم و نه اینکه اخراج شوم ، خاطر نشان کرد: چند روز قبل از اتمام مدت زمان تعیین شده شخصا این کشور را ترک کرده و در زمان خروج از این کشور مردم زیادی برای بدرقه به فرودگاه آمده بودند.
نظر شما