۱۰ تیر ۱۳۸۹، ۱۰:۵۱

استاندار مازندران:

انباشت زباله در مناطق جنگلی مازندران نگران کننده است

انباشت زباله در مناطق جنگلی مازندران نگران کننده است

ساری - خبرگزاری مهر: سید علی اکبر طاهایی با اشاره به شکننده بودن مناطق سرزمینی استان اظهار داشت: متاسفانه انباشت زباله در مناطق جنگلی استان نگران کننده است.

به گزارش خبرنگار مهر، استاندار مازندران شامگاه چهارشنبه در جلسه کارگروه سلامت و امنیت غذایی مازندران در دانشگاه علوم پزشکی استان افزود: متاسفانه نفوذ شیرابه های زباله صنعتی، خانگی و بیمارستانی سبب خشک شدن بسیاری از درختان جنگلی مازندران شده است.

وی خاطرنشان کرد: موضوع زباله های بیمارستانی و آلودگی زباله باید در مناطق مختلف استان جدی گرفته شود.
 
رئیس کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی مازندران با اشاره به اینکه انباشت زباله ها و آلاینده ها در شهرها و روستاهای مازندران بسیار نازیباست، تصریح کرد: شهرداری ها و راه و ترابری مازندران باید برای جمع آوری زباله شهرها و جاده های مازندران برنامه جدی تری داشته باشند.
 
طاهایی با بیان اینکه در حال رایزنی با رئیس جمهور برای اختصاص تسهیلات ویژه به مدیریت پسماند در مازندران هستیم، یادآور شد: قرار است کارخانه زباله سوز تولید برق در استان راه اندازی شود.
 
وی با اعلام اینکه سازمان انرژی های نو مکلف به تولید روزانه برق از طریق 500 تن زباله شهرهای مرکزی استان شده است، افزود: بیشترین دغدغه شهرداری ها در برهه کنونی نحوه جمع آوری و دفن زباله های شهرهاست.
 
پارکهای جنگلی مازندران مملو از زباله های عفونی خطرناک
 
استاندار مازندران با انتقاد از انباشت زباله در مناطق جنگلی استان تصریح کرد: متاسفانه پارک های جنگلی نور، آمل، بابل مملو از زباله های عفونی شده که بسیار خطرناک است.
 
وی با تاکید بر توجه بیشتر وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به مقوله پیشگیری در حوزه انباشت زباله در مناطق جنگلی مازندران یادآور شد: بازرسی اداره کل محیط زیست از مکان های دفن زباله در بیمارستان ها باید بیشتر شود.
 
طاهایی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی مازندران باید راهکارهای برون رفت زباله های عفونی در نقاط استان را آسیب شناسی و بررسی کند، تصریح کرد: هم اکنون به واسطه بی توجهی دستگاه های مسئول بسیاری از شناگاهها و مناطق صید استان آلوده شده است.
 
استاندار مازندران با اشاره به اینکه 100 میلیون تومان اعتبار برای امورات تبلیغاتی و فرهنگی حوزه زیست محیطی استان اختصاص یافته است، یادآور شد: 200 میلیون تومان جهت احداث سرویس های بهداشتی بین راهی مازندران از محل اعتبارات استانداری به میراث فرهنگی استان اختصاص یافت.
 
طاهایی همچنین از کثیفی سرویس های بهداشتی بین راهی و رستوران های مازندران انتقاد کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این زمینه باید با جدیت بیشتری با مدیران متخلف حوزه بهداشتی واحدهای پذیرایی استان برخورد کند.
 
وی بیان داشت: بسیاری از سرویس های بهداشتی جایگاه های عرضه سوخت در شهرهای استان کثیف و غیرقابل استفاده بوده که شرکت نفت استان باید در سریعترین زمان ممکن نسبت به رفع این معضل اقدام کند.
 
 خروج چهار شناگاه مازندران از گردونه فعالیت
 
مدیرکل حفاظت از محیط زیست مازندران نیز با اشاره به اینکه تعداد فراوانی از شناگاههای مازندران آلوده است، اذعان داشت: چهار شناگاه مازندران رسما از گردونه فعالیت خارج شده است.
 
امید روشن با بیان اینکه قریب به اتفاق شناگاههای مازندران فاقد هر گونه علائم هشدار دهنده زیست محیطی برای مردم و گردشگران است، خاطرنشان کرد: باید در شناگاههای استان مدیریت پسماند برای مردم آموزش داده شود.
 
روشن با اشاره به اینکه بسیاری از مشکلات اعتباری حوزه زیست محیطی با مدیریت صحیح رفع می شود، تصریج کرد: پیشنهاد می شود شهرداری ها و راه و ترابری تابلوهای دیجیتال آگاه سازی مردم به اقلیم شکننده مازندران را در اختیار محیط زیست استان برای اطلاع رسانی قرار دهند.
 
سید علی حجازی، شهردار ساری با اشاره به اینکه روزانه 250 تا 300 تن زباله در مرکز استان جمع آوری و دفن می شود، افزود: این زباله ها هر روز به 150 کیلومتری شهر ساری انتقال داده می شود که خود هزینه بر و بحران زا است.
 
وی با بیان اینکه بخش اعظم اعتبارات شهرداری ساری صرف انباشت و دفن زباله می شود، گفت: این نهاد در ماه بالغ بر 1.5 میلیارد تومان به امور مربوط به زباله و امور جاری شهرداری پرداخت می کند.
کد خبر 1110045

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha