۱۵ تیر ۱۳۸۹، ۸:۳۱

سرورالدین به مهر خبر داد:

دلایل لغو ثبت نام کنکورفنی و حرفه‌ای/ آموزش و پرورش تکلیف را مشخص کند

دلایل لغو ثبت نام کنکورفنی و حرفه‌ای/ آموزش و پرورش تکلیف را مشخص کند

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با ذکر دلایل لغو ثبت نام آزمون فنی و حرفه ای گفت: وزارت آموزش و پرورش باید پاسخ نامه سازمان سنجش را مبنی بر پذیرش دانشجوی فنی حرفه ای بدهد و تکلیف این سازمان را در این زمینه مشخص کند.

محمد حسین سرورالدین در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: اخیرا مصوبه هیئت دولت مبنی بر توقف پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی و آموزشکده های فنی و حرفه ای و ادغام این دو در سازمان ملی مهارت ابلاغ شد لذا حسب دستور وزیر علوم نامه ای را به وزیر آموزش و پرورش ارسال کردیم تا این وزارتخانه نظر خود را در خصوص پذیرش دانشجوی فنی و حرفه ای مجددا اعلام کند.

وی اظهار داشت: در این مصوبه به وزیر علوم نیز تکلیف شده که نمی تواند در علمی کاربردی و فنی و حرفه ای پذیرش دانشجو داشته باشد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور به مهر گفت: وزیر آموزش و پرورش تاکنون پاسخی در خصوص نامه سازمان سنجش مبنی بر پذیرش دانشجوی فنی و حرفه ای نداده است از این رو اعلام می کنیم که این وزارتخانه باید هرچه زودتر تکلیف ما را مشخص کند.

سرورالدین افزود: اگر بر اساس ابلاغیه هیئت دولت، تفسیر آموزش و پروش این است که ظرفیتی را که پیش از این اعلام کرده بود می خواهد، ما نیز ثبت نام را اعلام کنیم اما در غیراین صورت، با کمال تأسف باید اعلام کنیم تا پاسخی از آموزش و پرورش ارائه نشود، مجبوریم برنامه ثبت نام آزمون فنی و حرفه ای را متوقف کنیم.

به گزارش مهر، شورای عالی اداری در یکصد و سی و هفتمین جلسه خود به استناد مواد 151 برنامه سوم و 55 برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ‌ایران بنا به پیشنهاد مشترک وزارت کار و امور اجتماعی، ‌وزارت آموزش و پرورش، وزارت علوم، ‌تحقیقات و فناوری و معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور و به منظور یکپارچه سازی مدیریت آموزش‌های مهارتی فنی و حرفه‌ای متناسب با نیاز‌های شغلی کشور و افزایش مهارت و توانمندی جوانان کشور تشکیل سازمان ملی مهارت را به تصویب رساند.

بر اساس مصوبه دولت، "دانشگاه جامع علمی‌ـ‌کاربردی" و "آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش" با کلیه وظایف، ‌اختیارات،‌ امکانات و منابع انسانی به ترتیب از وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری و وزارت آموزش و پرورش منتزع و در "سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور" ادغام می‌شوند و سازمان مذکور با تغییر عنوان به سازمان ملی مهارت به وزارت کار و امور اجتماعی وابسته می‌ ماند.
 
هم‌اکنون 303 مرکز آموزش علمی-کاربردی دولتی و 337 مرکز غیردولتی تحت نظارت دانشگاه جامع علمی-کاربردی در سطح کشور وجود دارد و تعداد آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای تابعه وزارت آموزش و پرورش نیز 144 واحد است.
 
با ابلاغ مصوبه دولت مبنی بر ادغام دانشگاه جامع علمی ‌کاربردی، آموزشکده‌های فنی-حرفه‌ای و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و تشکیل سازمان ملی مهارت، پذیرش دانشجوی جدید در دوره‌های علمی‌ـ کاربردی و آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای از سال 1389 متوقف شد.
کد خبر 1112930

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha