به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا جانبازی بعد از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران خبرگزاریها افزود: ستاد فرهنگی دور سوم سفر ریاست جمهوری تا به حال شش جلسه برگزار کرده است.
وی خاطرنشان کرد: به تمامی دستگاه های اجرایی ابلاغ شد تا نیازها و پیشنهادات خود را ارائه دهند و تا به حال بیش از تعداد هزار پیشنهاد ارائه شده است که در این جلسات به تمامی آنها رسیدگی خواهد شد.
مدیر کل دفتر اجتماعی استانداری مازندران اظهار داشت: جهت تنظیم و تهیه بسته فرهنگی دور سوم سفر کارگروه های مختلف را نیازسنجی کردیم.
وی گفت: بودجه موجود در این خصوص را به دو محور هزینه ای و احداثی مورد برسی قرار دادیم.
وی یادآور شد: هدف اصلی از تهیه بسته فرهنگی ساماندهی مسائل فرهنگی و اشاعه فرهنگ اسلامی در بین آحاد جامعه استان است.
جانبازی تصریح کرد: بسته فرهنگی دور سوم سفر بر پایه 9 محور استوار است که ساخت خانه مشروطه در استان یکی از موضوعات این محورها می باشد.
دبیر ستاد تهیه بسته فرهنگی دور سوم سفر افزود: هدف از احداث خانه مشروطه معرفی چهره های فاخر و تاثیرگذار به عموم مردم مازندران می باشد که در این خصوص اعتبار قابل توجهی پیش بینی شده است.
جانبازی حضور مسافران و گردشگران در مازندران را باعث نشاط اجتماعی و افزایش درآمد استان دانست و بیان داشت: به دلیل فرهنگهای مختلف موجود در بین مسافران و گردشگران، پیامدهای فرهنگی بی شماری به وجود خواهد آمد.
وی گفت: حضور مسافران در ایام نوروز و تابستان باعث خواهد شد که جمعیت شهری تا 200 هزار نفر افزایش یابد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری مازندران افزود: این امر سبب مشکلاتی در خدمات دهی شهرستانها به مسافران خواهد شد باید تمام دستگاه های اجرایی زمینه جذب گردشگران را فراهم آورند.
جانبازی یادآور شد: در مجموع 180 میلیون مسافر به مازندران آمدند که بخش عمده ای از مسافران مربوط به ایام نوروز می باشند.
وی نوار ساحلی خزر را 700 کیلومتر عنوان کرد و بیان داشت: از این مسافت 338 کیلومتر آن مربوط به حاشیه سواحل مازندران هستند.
وی عمده ترین دغدغه مسئولان محلی را شرایط استفاده از دریا عنوان کرد و گفت: برای ساماندهی حریم دریا باید از بودجه های ملی کمک گرفت و بودجه های محدود استانی نمی تواند پاسخگوی نیاز ساماندهی دریا باشد.
جانبازی تصریح کرد: در خصوص ساماندهی سواحل شش جلسه استانی و جلسات متعدد در شهرستانهای که دارای ساحل می باشند برگزار شده است که دفتر امور اجتماعی استانداری مازندران مسئول کمیته طرح سالم سازی دریا است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری مازندران یادآور شد: اداره میراث فرهنگی و گردشگری به عنوان دبیرخانه کمیته سالم سازی دریا است.
وی گفت: با همکاری حوزه معاونت سیاسی و امنیتی استان، دفتر امور اجتماعی استان در 14 شهرستان 145 طرح سالمسازی دریا را ایجاد کرده است.
جانبازی خاطر نشان کرد: 176 نقطه حادثه خیز را مورد شناسایی قرار دادیم و در راستایی وظایف خود نظارت لازم را هر ساله قبل از شروع طرح و هم در حین انجام طرح اعمال می نماییم.
وی گفت: درخصوص رضایتمندی طرح های سالمسازی دریا به سه اصل مهم باید توجه کرد.
جانبازی افزود: برای رهایی از بن بست دریا و کاهش آمار غرق شده باید به طرح دریا به صورت یک طرح ملی و دارای ردیف بودجه اختصاصی نگاه شود تا از منابع محدود استانی در این خصوص هزینه شود.
مدیرکل اجتماعی استانداری مازندران بیان داشت: تسریع در تشکیل سازمان عمران سواحل کشور از سوی وزارت مسکن و شهرسازی دیگر عوامل مهم در خصوص جلب رضایتمندی عموم است.
وی گفت: بیشترین آمار غرقی استان در خارج از طرحهای سالم سازی دریا است و با توجه به امکانات موجود عملکرد طرح سالمسازی دریا بسیار مطلوب است.
وی تاکید کرد: طرحهای سالم سازی دریا دارای محدودیت های می باشند که باید برای توسعه آنها برنامه ریزی شود.
جانبازی بیان داشت: در سال جاری برای اولین بار از ناجیان غریق آموزش دیده حتی در مناطق حادثه خیز و ممنوعه استفاده شد.
جانبازی با بیان اینکه مسافران عزیز باید به دو نکته مهم توجه داشته باشند گفت: فرهنگ استفاده از دریا و عدم آشنایی مسافران به فنون شنا از عوامل مهم در بروز حادثه است.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری مازندران تصریح کرد: طرحهای سالم سازی دریا نیازمند ورود دستگاه های مرتبط به فرهنگ سازی بویژه رسانه ملی به منظور توجه دادن مردم به امر دریا می باشد.
وی یادآور شد: در صورت ورود رسانه ملی به این مقوله شاهد کاهش آمار غرقی در استان خواهیم بود.
نظر شما