۲۸ تیر ۱۳۸۹، ۱۶:۰۸

سیستم "پلاسما اسپری" در پژوهشگاه مواد و انرژی به بهره برداری رسید

سیستم "پلاسما اسپری" در پژوهشگاه مواد و انرژی به بهره برداری رسید

استان تهران - خبرگزاری مهر: سیستم پلاسما اسپری مستقر در پژوهشگاه مواد و انرژی توسط متخصصین و کارشناسان این فن راه اندازی و مورد بهره برداری قرار گرفت.

رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج از ارتقای کارگاه پلاسما اسپری در یک مقیاس صنعتی خبر داد و افزود: دراین خصوص بررسی های فنی و اقدامات لازم صورت پذیرفته و نتایج آنها به اطلاع خواهد رسید.

علی اصغر توفیق ادامه داد: در اوایل نیمه دوم سال جاری پوشش دهی انواع قطعات حجیم صنعتی نیز در این کارگاه عملی می شود.

وی با تاکید بر صنعتی شدن نتایج طرحهای آزمایشگاهی و ایجاد دانش فنی مورد نیاز صنایع کشور یادآور شد: در حال حاضر صنایع نظامی، هوایی، پتروشیمی، پژوهشگران و دانشجویان مراجعان این بخش هستند و با بسترسازی های آتی فعالیتهای این بخش به صنایع دیگر نظیر نساجی، نفت و گاز، اتمی و نیروگاهی نیز توسعه می یابد.

آمادگی کارگاه جهت پوششهای متناسب با شرایط کاری

سرپرست کارگاه پلاسما اسپری پژوهشگاه مواد و انرژی  نیزاز آمادگی کارگاه جهت پوششهای متناسب با شرایط کاری قطعات، اسپری پوششها در سطح استانداردهای معتبر هوایی و نظامی خبر داد و گفت: خرید این دستگاه به سالهای قبل از انقلاب اسلامی برمی گردد.
 
دهاقین ادامه داد: این دستگاه متاسفانه بی استفاده و راکد مانده بود ولی به همت متخصصین و کارشناسان این فن ارتقای این بخش در یک مقیاس نیمه صنعتی صورت گرفت که این امر بسیار مطلوب است.
 
ارتقای کارگاه در یک مقیاس صنعتی، مد نظر است
 
وی عنوان کرد: موفقیتهای حاصله در این مرحله سبب شد تا در سال جاری، ارتقای کارگاه در یک مقیاس صنعتی نیز مد نظر قرار گیرد.

این مسئول افزود: با توجه به انگشت شمار بودن سیستمهای مشابه در داخل کشور، توسعه و تجهیز آزمایشگاه و تبدیل آن به یک کارگاه پلاسما اسپری با قابلیت ارائه خدمات کارگاهی و تحقیقاتی به صنایع مختلف از جمله صنایع نظامی و نیروگاهی به عنوان یک هدف کاری مدنظر قرار گرفت.
 
وی خاطرنشان کرد:در این راستا مکان مناسبی به عنوان محل کارگاه جدید پلاسما اسپری انتخاب شد.
 
فعال بودن کارگاه پلاسما اسپری در پژوهشگاه یک مزیت است

سرپرست کارگاه پلاسما اسپری گفت: در حال حاضر، فعال بودن کارگاه پلاسما اسپری، فراهم بودن امکانات پژوهشی در زمینه ارزیابی پوششها در پژوهشگاه و تجارب کارشناسی موجود در زمینه انواع فرایندهای سطحی از جمله فرایند اسپری پلاسمایی و ارزیابی مشخصات پوششهای حاصله یک مزیت مهم محسوب می شود.
 
وی اضافه کرد: به دنبال وجود این  مزیتها، این بخش آمادگی پیشنهاد پوششهای متناسب با شرایط کاری قطعات، اسپری پوششهای مورد نظر یا پیشنهادی در سطح استانداردهای معتبر هوایی و نظامی و همچنین ارزیابی متالورژیکی پوششهای ایجاد شده را دارد.
کد خبر 1119565

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha