معاون جهاد کشاورزی شهرستان دماوند در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر افزود: هنوز هویت واقعی این افراد که از طریق تلفن مسئولین جهاد کشاورزی را مورد تهدید قرار می دهند مشخص نیست.
حمیدرضا خلیلی افراد سودجوی ناکام از ادامه روند کسب و کار غیر قانونی را به عنوان تهدید کنندگان معرفی کرد و گفت: به رغم عدم شناسایی، حدس زدن هویت اینگونه اشخاص چندان کار دشواری نیست.
این مسئول ادامه داد: افرادی سودجو به جهت کسب درآمدهای هنگفت و البته غیر قانونی از طریق تغییر کاربری اراضی کشاورزی، اقدام به ساخت و ساز در این مناطق و فروش آن به افراد اغلب غیر بومی و ناآگاه کرده اند.
وی حفظ کاربری اراضی زراعی را وظیفه جهاد کشاورزی دانست و خاطرنشان کرد: حفظ کاربری اراضی کشاورزی از جمله وظائف نهاد جهاد کشاورزی است به سبب همین وظیفه نهاد مذکور پیرامون ساخت و سازهای غیر قانونی مبادرت به تذکر شفاهی، هشدار کتبی، طرح دعوی در مراجع قانونی و درنهایت قلع و قمع بنای فاقد جواز می نماید که این انجام وظیفه چندان خوشایند فرصت طلبان نیست.
خلیلی در ادامه از برداشت سه هزار تن گندم در سطح شهرستان دماوند خبر داد و اظهار داشت: در سال جاری و از هزار و 600 هکتار زمین تحت کشت سه هزار تن محصول گندم به دست آمد.
معاون جهاد کشاورزی شهرستان دماوند بیان داشت: همچنین طرح مطالعاتی کشت دیم محصولات در شهرستان دماوند و طرحهای پیشنهادی در قالب طرحهای مقابله با بحران نیز برای سفرهای دور سوم هیئت دولت، به جهاد کشاورزی استان ارجاع داده شد.
شهرستان دماوند با مساحتی حدود ۱۸۸ هزار هکتار در محدوده شهرستانهای فیروزکوه، آمل، ورامین، گرمسار و تهران قرار دارد که متوسط ارتفاع آن از سطح دریا حدود دو هزار متر است و بر طبق نتایج سرشماری سال ۱۳۸۵مرکز ملی آمار ایران تعداد 27 هزار و 418 خانوار شامل 96 هزار و 860 نفر در این شهرستان سکونت دارند.
نظر شما