۲۹ تیر ۱۳۸۹، ۱۵:۲۸

جزئیات روابط علمی با دنیا /

همکاری ایران با روسیه و چین درتبادل دانشجو/ دانشگاه ایرانی درکشورهای خارجی

همکاری ایران با روسیه و چین درتبادل دانشجو/ دانشگاه ایرانی درکشورهای خارجی

رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم با اشاره به همکاریهای دو جانبه آموزشی، پژوهشی و فناوری ایران با سایر کشورهای جهان اولویت های همکاریهای علمی ایران با کشورهای روسیه، چین و ونزوئلا را تشریح کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان قربانی صبح امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران ضمن تشریح همکاریهای علمی و بین المللی ایران بر همگرایی و انسجام در این همکاریها تاکید کرد و درباره همکاری های علمی دانشگاهی ایران با کشورهای روسیه، چین و ونزوئلا افزود: با کشور روسیه به لحاظ توانمندی که در رشته هوافضا وجود دارد، اعزام دانشجو و رایزنی علمی مورد توجه قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه اعزام دانشجوی دکتری به چین نیز از سال جاری آغاز می‌شود گفت: ونزوئلا نیز با توجه به اولویت‌های دولت نهم و ارزیابی که وزارت علوم،‌ تحقیقات و فناوری از اعتبار دانشگاه‌های آن کشور به عمل آورده و نتیجه خوبی را از این ارزیابی به دست آورده است، تعاملاتی در زمینه مبادله دانشجو داریم. 
 
معاون وزیر علوم اظهار داشت: همچنین در یکی دو سال اخیر شاهد جهشی قابل توجه در اعزام دانشجویان ایرانی به استرالیا، ایرلند و روسیه مواجهیم.
 
همکاری علمی 80 درصد دانشگاههای کشور با دیگر کشورها

رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم افزود: بیش از 80 درصد دانشگاههای کشور ایران با دیگر کشورها همکاری علمی دارند.

برنامه وزارت علوم برای تأسیس شعب دانشگاههای ایرانی در خارج از کشور

قربانی تأکید کرد: یکی از پر اهمیت ترین بحث های مدنظر ما تأسیس شعب های مختلف دانشگاههای کشور ایران در سایر کشورهای جهان است که در نظر داریم در همه کشورها شعبه بین المللی به معنای واقعی آن از دانشگاههای ما در سایر کشورها وجود داشته باشد.

حضور 460 استاد در کنفرانسهای علمی بین المللی در نیمه اول سال 89

رئیس مرکز همکاریهای علمی و بین المللی وزارت علوم با تأکید بر اینکه حضور اساتید در کنفرانس های علمی و کنگره های علمی بین المللی در گسترش همکاری های علمی ایران با سایر کشورها موثر است، گفت: در این خصوص در شش ماهه اول سال جاری تعداد 460 نفر از اساتید ما در کنفرانس های علمی بین المللی شرکت می کنند همچنین این اساتید 500 مقاله در این کنفرانس های علمی ارائه خواهند کرد.

وی در ادامه به فرصت های مطالعاتی در همکاری های علمی بین المللی اشاره کرد و افزود: 27 مورد فرصت مطالعاتی در همکاری های علمی برای اساتید ایرانی در دیگر کشورها فراهم شده است.

قربانی به کمیته علمی کمیسیونهای مشترک وزارت علوم با کشورهای مختلف اشاره کرد و افزود: در این رابطه در نظر داریم که کمیسیونهای مشترک علمی را با سایر کشورهای اروپایی، آسیایی برای همکاریهای بیشتر گسترش دهیم.

راه اندازی اتحادیه همکاری های منطقه ای حاشیه اقیانوس هند

وی به قابلیت های سازمان ها و مجامع بین المللی علمی تخصصی اشاره کرد و افزود: ایجاد همکاری های علمی و بین المللی با نهادهای منطقه ای بسیار موثر است که یکی از اهداف ما در این بخش ایجاد نهادهای منطقه ای است که در این راستا اتحادیه همکاری های منطقه ای حاشیه اقیانوس هند راه اندازی شده است.

معاون وزیر علوم اظهار داشت: همچنین امسال اولین اجلاس وزرای علوم کشورهای عضو اکو را در کشور برگزار خواهیم کرد.

وی با اشاره به تأسیس شبکه زنان دانشمند جهان اسلام افزود: در نشستی که در مهرماه سال جاری در کشور مالزی داریم شبکه زنان دانشمند جهان اسلام تأسیس می شود.

برگزاری همایش یک هزار نفره متخصصان ایرانی مقیم خارج از کشور در مردادماه

رئیس مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم در ادامه به تعامل علمی با ایرانیان خارج از کشور اشاره کرد و گفت: بیش از ده هزار نفر از متخصصان ایرانی خارج از کشور را شناسایی کرده ایم و در 11 و 12 مردادماه بیش از هزار نفر از ایرانیان خارج از کشور در همایشی با این عنوان شرکت خواهند کرد.

وی در ادامه به اهمیت بحث کرسی های زبان فارسی و ایران شناسی در خارج از ایران در بخش همکاری های علمی بین المللی در خصوص فعالیت های فرهنگی اشاره و خاطرنشان کرد: ما 30 کرسی زبان فارسی و ایران شناسی داریم که در بازآموزی دوره های زبان فارسی بسیار موثر است.

کد خبر 1120121

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha