به گزارش خبرنگار مهر در ارومیه، مایکل موزر صبح چهارشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: وضع اکولوژی اکوسیستم دریاچه بحرانی است که در این راستا اجرای برنامه عمرانی سازمان ملل و کمکهای بینالمللی برای احیای این دریاچه و بهبود وضعیت اکولوژیکی آن بسیار مهم است.
وی با اشاره به اینکه جهت تامین آب مورد نیاز و نگهداری از آب دریاچه ارومیه در حالت عادی پروژه هایی توسط سازمان ملل در این دریاچه اجرا میشو، بیان داشت: باید برای جلوگیری از بحرانهای زیست محیطی در این منطقه اقدامات لازم در راستای بهبود وضعیت حاد دریاچه ارومیه انجام شود.
مشاور ارشد بین المللی طرح حفاظت از تالاب های ایران در خصوص برنامههای سازمان ملل جهت نجات دریاچه ارومیه، اظهار داشت: هم اکنون پروژه هایی برای برگرداندن دریاچه ارومیه به حالت عادی توسط سازمان ملل تعریف شده که امیدوارم با استفاده از این برنامهها بتوان آب را نگهداری و وضعیت تالابها را بهبود بخشید.
موزر با بیان اینکه این پروژه توسط بخش محیط زیست در سازمان ملل مورد پشتیبانی قرار میگیرد و علاوه بر اقدامات این آژانس، دولت جمهوری اسلامی ایران نیز کمک و پشتیبانی های لازم را در این راستا انجام میدهد، ادامه داد: اگر اقدامی سریع برای نجات دریاچه ارومیه انجام نشود طی آینده نزدیک شاهد خشک شدن دریاچه ارومیه خواهیم بود.
این مسئول در خصوص اینکه تحریم علیه ایران تا چه اندازه میتواند در برنامههای اجرایی برای بهبود وضعیت دریاچه ارومیه تاثیرگذار باشد، گفت: تحریمها علیه ایران در احیای دریاچه ارومیه و بهبود وضعیت آن تاثیری نداشته و هم اکنون نیز کمکهای بینالمللی برای نجات دریاچه ارومیه توسط سازمان ملل انجام میشود.
وی در پایان با اشاره به نقش رسانهها در بهبود وضعیت دریاچه ارومیه، خاطرنشان کرد: رسانهها در جهت آگاه سازی مردم و تغییر فرهنگ مصرف آب و بازگشت آب به دریاچه ارومیه نقش کلیدی دارند.
نظر شما