به گزارش خبرنگار مهر در قم، محسن عابدینیپور پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران گفت: اگر به عنوان شهردار از من بپرسند برای عبور و مرور در شهر کدام وسیله را انتخاب میکنی به طور قطع خواهم گفت مونوریل.
وی ادامه داد: مسیر مونوریل از کنار حرم میگذرد و بسیاری از زوار تمایل خواهند داشت از این وسیله استفاده کنند و در هنگامی که در این وسیله حرم را میبینند به آن سلام کنند.
عابدینیپور خاطرنشان کرد: در فرهنگ ما مسئله سلام به زیارتگاهها جایگاه مهمی دارد و حتی در هنگام ورود به شهر مشهد رانندگان به محض رویت گنبد آن را به مردم نشان میدهند تا همه به امام سلام کنند.
وی افزود: مونوریل از ابتدایی عوارضی اتوبان کاشان شروع میشود و در میدان مطهری با متروی شهری تبادل مسافر میکند و در انتهای فاز دو خود به شهرک پردیسان میرسد و به این ترتیب تمامی زواری که از سمت اصفهان و کاشان وارد شهر میشوند میتوانند از این وسیله استفاده کنند.
عابدینیپور در مورد عبور مونوریل از مقابل حرم مطهر و تخریب چهره آن نیز گفت: برای این مسئله تدابیر لازم اندیشیده شده است و احتمالا مونوریل در خیابان امام موسی صدر وارد زمین شود و از مکان دیگری که در مقابل حرم نیست خارج شود که به این ترتیب، مشکل مخدوش شدن نمای حرم مطهر نیز رفع میشود.
اگر مونوریل را رها کنیم شهرهای دیگر آن را میبرند
شهردار قم با بیان اینکه دیگر زمان آن رسیده که قم را از محرومیت خارج کنیم، اظهار داشت: امروز از ذائقه دولت استفاده کرده و توانستهایم با جذب بودجههای کلان برای مونوریل و مترو در جمع 3 کلان شهر کشور در زمینه جذب اعتبارات باشیم.
وی ادامه داد: اگر امروز به من بگویند در تهران یک کیسه خاک روی زمین است و صاحب ندارد میگویم شهرداری قم آن را میخواهد چه برسد به مونوریل که اگر ما آن را رها کنیم شهرهای دیگری مانند شیراز و غیره آن را به شهر خود خواهند برد.
عابدینیپور با اشاره به افزایش تعداد زوار در آینده و گسترش شهر قم گفت: امروز قم به هر نوع امکاناتی از قبیل مونوریل، مترو، تراموا و هر چیز دیگری که ممکن باشد احتیاج دارد و هیچ شخصی نباید بگوید ما به این امکانات احتیاج داریم یا نه چرا که ممکن است در آینده احتیاج پیدا کنیم.
شهرک پردیسان محرومیتهای زیادی دارد
وی در رابطه با وضعیت شهر پردیسان نیز تصریح کرد: شهرک پردیسان از ابتدا به عنوان شهرک ساخته شد و نه به عنوان یک منطقه شهری، و به همین دلیل سازمان مسکن و شهرسازی موظف است تمامی امکانات آن را فراهم کند که تا کنون این امکانات در این منطقه فراهم نشده است
شهردار قم افزود: سازمان مسکن و شهرسازی تلاش میکند این شهرک را به عنوان یک منطقه به شهرداری تحمیل کند که ما تا به حال این مسئله را نپذیرفتهایم.
عابدینیپور با بیان این که ممکن است در آینده شهرداری این شهرک را به عنوان یک منطقه بپذیرد اظهار داشت: این شهرک محرومیتهای زیادی دارد و ما اصلا انتظار نداشتیم که یک شهرک نوساز این همه محرومیت داشته باشد.
در زمینه کار فرهنگی وارد نمیشویم
شهردار قم در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر دلایل بیتوجهی شهردار به کارهای فرهنگی خاطر نشان کرد: ما در زمینه کارهای فرهنگی نه ادعاییی داریم و نه وارد این عرصه میشویم.
وی ادامه داد در زمینه فرهنگی در قم ظرفیتی همچون حوزه علمیه وجود دارد که به تمام دنیا خدمات می دهد و در این محیط ما نه میخواهیم و نه میتوانیم وارد حوزه کار فرهنگی شویم چرا که نه امکانات لازم را داریم و نه مسئولیت آن بر عهده ما است.
عابدینی پور تأکید کرد که مسئولیت کارهای فرهنگی بر عهده دستگاههایی مانند ارشاد و آموزش و پرورش است و حتی استانداری در سال جاری 70 میلیارد تومان بودجه فرهنگی دارد و اگر از این بودجه به ما بدهند، وارد کار فرهنگی میشویم.
در خصوص ارائه خدمات به زوار مسئولیتی نداریم
وی ادامه داد: در خصوص خدمت رسانی به زوار نیر مسئول اصلی سازمان گردشگری است و نه شهرداری ولی با این حال هرگاه از ما یاری بخواهند کمک میکنیم کما این که در عید نوروز و دیگر ایام سال که تعداد زیادی زائر و مسافر به قم میآید بیشتر از همه پای کار هستیم.
عابدینیپور ادامه داد در ایام نیمه شعبان امسال نیز 8 پارکینگ را آماده کردهایم و محور شهید کبیری را به منظور فراهم شدن امکان استفاده از پارکینگ انسجام سامان دادهایم.
خاکسپاری در قبرستانهای داخل شهر متوقف میشود
وی در خصوص قبرستانهای شهر نیز گفت: شهرداری و سازمان آرامستانها ، تصمیم دارند خاکسپاری در قبرستانهای داخل شهر متوقف شود و در آرامستان بهشت معصومه نیز امکانات خوبی فراهم شده و از این به بعد خاک سپاری در این مکان انجام خواهد شد.
عابدینی در رابطه با شوری خاک قبرستان بهشت معصومه نیز تصریح کرد: با زه کشیهای انجام شده دیگر این قبرستان از مسیر آبهای شور خارج شده است و با تدابیر اتخاذ شده فاضلابهای منطقه نیز به این سمت نخواهد رفت.
پروژه حرم تا جمکران، شعبان سال آینده به پایان می رسد
شهردار قم دلیل این که چرا در رابطه با پروژه حرم تا جمکران تبلیغ کافی انجام نمیشود، گفت: تاکنون این کار را نکردهایم تا قیمت زمین در این منطقه بالا نرود ولی اکنون که 93 درصد زمینها تملک شده است این کار را شروع خواهیم کرد زیرا باید سرمایه گذارهای زیادی برای تکمیل بدنه این بلوار مراجعه کنند.
وی در خصوص زمان تکمیل این پروژه تصریح کرد: امیدواریم در شعبان سال آینده زائران جمکران از این خیابان استفاده کنند و تا آخر سال نیز یک لاین آن به بهره برداری رسد.
بودجه امسال شهرداری هزار میلیارد تومان است
عابدینی پور در رابطه با بودجه شهرداری قم اظهار داشت: برای بودجه امسال پیشنهاد شهرداری هزار میلیارد و 800 میلیون تومان بوده است که شورا چیزی در حدود هزار میلیارد تومان آن را به تصویب رسانده است.
عابدینیپور خاطرنشان کرد: در این بودجه هزینههای جاری ما ثابت بوده و مابقی به فعالیتهای عمرانی اختصاص پیدا کرده است.
قم - خبرگزاری مهر: شهردار قم با اشاره به نظرات مخالف احداث مونوریل در استان ابراز داشت: قطعا این وسیله حمل و نقل برای استان ضروری است و باید از فرصت پیش آمده برای توسعه قم استفاده کرد.
کد خبر 1121566
نظر شما