یوسف قاسمی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: استان گیلان با دو میلیون و 500 هزار نفر جمعیت و داشتن شرایط مناسب گردشگری و تولید محصولات راهبردی کشاورزی و همچنین بالاترین راندمان ریزش باران در بین 30 استان، استعداد یک کشور را دارد.
وی عنوان کرد: متاسفانه به دلیل عدم زیر ساخت و بستر سازی در بخش آب و برق و مسائل ایجاد شده در حوزه مدیریت وزارت نیرو در حال تبدیل شدن به بحرانی جدی است.
قاسمی اظهارداشت: در فصول سال هزاران متر مکعب آب از طریق ریزش باران روانه دریا شده و از سوی به دلیل عدم وجود امکانات در مهار آب و ایجاد سدهای لازم باعث تخریب فراوان مزارع و محصولات استانی می شود و خسارات فراوانی به اقتصاد استان وارد می کند.
سد های مصوب سفر اول و دوم ریاست جمهوری به گیلان سرنوشتی نامعلوم دارند
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: سد های شفا رود و پلرود که شروع ساخت آنها به 15 سال قبل بازمی گردد، هنوز هم به اتمام نرسیده اند و سدهای مصوب سفر اول و دوم ریاست جمهوری مانند لاسک، دیلمان و سایر سدها سرنوشتی نامعلوم دارند.
وی ادامه داد: در بخش آب آشامیدنی یک هزار روستای استان از آب سالم محروم و برخی از مناطق مانند اشکورات و دیلمانات توسط تانکر سیار آبرسانی می شود.
قاسمی بیان داشت: در بخش مدیریت حوزه آب، گیلان استانی چون شهر بی کلانتر است، آب منطقه ای با سرپرست اداره می شود و همچنین در حوزه برق به دلیل فرسودگی شبکه های برق سالیانه خسارات زیادی به مردم وارد می شود.
وی اظهار داشت: در یک نگاه فنی و کارشناسانه مدیریت تحت امر جناب وزیر و معاونان ناتوان وی باعث بحرانی خاموش در حوزه مدیریت وزارت نیرو شده اند.
نماینده لاهیجان و سیاهکل یاد آورشد: در زمان مدیریت "سید پرویز فتاح" وزیر اسبق وزارت نیرو با پیگیری نمایندگان و دعوت وی برای بازدید از استان و درک مسائل و مشکلات، قرار بود اقدامات ویژه ای صورت گیرد که این پیگیری و اقدامات تا به امروز محقق نشده است.
نظر شما