به گزارش خبرنگار مهر در قم، عبدالسعید حقیقی مقدم، ظهر یکشنبه در سومین جلسه پیگیری مصوبات استاندار به بخشها و روستاهای استان قم که با حضور رؤسای ادارات شهرستان و نهادهای مسئول در سالن اجتماعات فرمانداری قم برگزار شد، با تأکید بر تسریع در روند پیگیری مصوبات استاندار به بخشها و روستاها اظهار داشت: تک شهرستانی بودن استان قم یکی از عوامل و تهدیداتی است که باعث شده بسیاری از مصوبات بر روی کاغذ بماند و مصوبات پیگیری نشود که این کار در کمیته پیگیری باید با دقت دنبال شود.
وی با بیان این که در کمیته پیگیری مصوبات استاندار به بخشها و روستاها به دنبال این هستیم که پیگیریها به صورت کارشناسانه و نیاز سنجی دستگاهها به صورت دسته بندی شده انجام و پروژههای هر چه سریعتر اجرایی شود، تصریح کرد: تشکیل جلسات کمیته پیگیری باعث شده تا مدیران در انجام وظیفه خود مصرتر باشند و البته وظیفه و موجودیت دستگاهها نیز همین است که باید با هدف خدمترسانی به مردم تلاش کنند و در غیر این صورت به وجود دستگاهها و ادارات نیازی نخواهد بود.
کمیته پیگری نباید از برنامه سفرهای استاندار جا بماند
فرماندار قم با اشاره به برنامه مرتب و پرشتاب استاندار در بازدید از بخشها و روستاها و لزوم به روز بودن کمیته پیگیری سفرها تأکید کرد و بیان داشت: کار در کمیته پیگیری باید با سرعت بیشتری دنبال شود تا هر چه سریعتر مصوبات این سفرها اجرایی شود و مدیران نیز در این جلسات باید اقدامات صورت گرفته از سوی دستگاه مربوطه را به صورت شفاف بیان کنند.
حضور میدانی مدیران و معاونت فرمانداری در بازدید از پروژهها ضروری است
وی همچنین بر حضور میدانی مدیران مربوطه و معاونت فرمانداری بر سر پروژهها تأکید کرد و افزود: پیگیری مصوبات به صورت تئوریک در جلسه پیگیری تنها بخشی از کار است و از این پس حضور میدانی و سرکشی بر روند اجرایی شدن پروژهها، حداقل هفتهای یکبار صورت خواهد گرفت که این خود باعث میشود تا برخی از نیازهایی که بر زمین مانده شناسایی و اعتبارات لازم برای برطرف کردن آنها در شورای برنامه ریزی استانداری مطرح و تصویب شود.
سفرهای استاندار قم به بخشها و روستاها مینیاتوری از سفرهای هیئت دولت است
حقیقی مقدم در بخش دیگری از سخنان خود، سفرهای استاندار به بخشها و روستاهای استان را مینیاتوری از سفرهای هیئت دولت به استانها عنوان و اضافه کرد: فاصله بین نیازها و تواناییها در قم زیاد است و باید قدم به قدم پیش رفت.
وی برخی گزارشات مطرح شده مبنی بر عدم هماهنگی در اجرایی شدن مصوبات را تا حدی به دلیل تأخیر در ابلاغ اعتبارات در بودجه کل کشور دانست و افزود: در حال حاضر اعتبارات ابلاغ شده و ما امیدواریم تا پایان سال عمرانی 89 تمام مصوبات پیگیری و اجرایی شود.
حقیقی مقدم در پایان از عدم حضور به موقع برخی از مدیران و مسئولین در جلسه پیگیر انتقاد کرد و گفت: نام تمام مدیرانی که در جلسه حضور به هنگام نداشتهاند ثبت شده است و در خصوص این قصور آنها با اداره ارزشیابی استانداری مکاتبه خواهد شد، همچنین اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و شرکت گاز به علت عدم حضور مدیران و یا نمایندگان تام الاختیار آنها برای پاسخ گویی در جلسه پیگیری به شدت مورد توبیخ قرار خواهند گرفت.
بر پایه این گزارش در این جلسه ادامه مصوبات بخش مرکزی مورد بررسی قرار گرفت که روسای ادارات شهرستان و نهادهای مسئول به ارائه گزارش از میزان پیش روی مصوبات پرداختند.
از جمله این مصوبات در بخش راه و ترابری اختصاص مبلغ یک میلیارد ریال به منظور آسفالت راههای روستاهای بخش مرکزی از جمله جاده قم به البرز که 80 درصد آن انجام شده و مسیرها نیز اعلام شده است، اختصاص مبلغ یک میلیارد ریال برای آسفالت کاری راههای اصلی و فرعی بخش مرکزی از جمله مسیر قنوات به نواران و نصب تابلوهای راهنمایی و رانندگی و چراغهای چشمک زن در این مسیرها که نقاط جهت نصب تابلوها مشخص شده و منتظر اعتبارت است، تهیه طرح احداث پل امیر کبیر در مسیر قم - قنوات ظرف یک ماه، طرح احداث پل جهت عبور احشام در مقابل روستای عباس آباد، احداث پل تقاطع قم – گرمسار به روستای مشک آباد از محل اعتبارات ملی و ... میباشد.
همچنین از شرکت برق خواسته شد در خصوص اختصاص 300 میلیون ریال جهت جابجایی تیرهای مزاحم برق در روستاهای قمرود، سراجه، مومن آباد، جنت آباد، حسین آباد میش مس، مبارک آباد، برطرف کردن ضعف ولتاژ برق در شهر قنوات با نصب 2 دستگاه ترانس در برنامه کوتاه مدت و احداث دو پست هوایی و زمینی در بلند مدت اقدام نماید.
تکمیل زیرساختهای شهرک صنعتی قنوات در نیمه اول سال جاری از سوی شرکت شهرکهای صنعتی، مطالعات اولیه بازاریابی و نقشه برداری 15 روستای بخش مرکزی از سوی شرکت گاز، اختصاص یک میلیارد و 500 میلیون ریال برای احداث ساختمان آتش نشانی، احداث بوستان جنگلی، تکمیل بوستانها و فضای سبز شهر قنوات، بازسازی حمام عمومی و میدان اصلی این شهر از سوی شهرداری قنوات، اختصاص 2 میلیارد و 500 میلیون ریال برای احداث مرکز بهداشت قنوات و قمرود، استقرار اورژانس مسیر قم - گرمسار از سوی دانشگاه علوم پزشکی، احداث مجتمع فرهنگی شهر قنوات با مشارکت شورای این شهر از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و ... از جمله دیگر مصوبات این جلسه بود.
قم - خبرگزاری مهر: فرماندار قم بر تسریع در روند پیگیری مصوبات سفرهای استاندار قم به بخشها و روستاها تأکید کرد و بیان داشت: تک شهرستانی بودن قم برای این استان یک تهدید است که باعث شده مصوبات زیادی بر روی کاغذ بماند و به شکل جدی پیگیری نشود.
کد خبر 1126459
نظر شما