به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، سیدروح الله هاشمی پیش از ظهر پنجشنبه در نشست خبری، کمبود منابع مالی را به عنوان یک معضل مهم در جهاد دانشگاهی دانست و افزود: جهاد دانشگاهی اعتبارات دولتی ندارد و به صورت خود کفا درآمدش را از کمکهای استانی و تسهیلات بانکها بدست می آورد.
وی از اشتغال به تحصیل بالغ بر 811 دانشجو در مرکز آموزش علمی کاربردی خراسان جنوبی خبر داد و گفت: این دانشجویان در 9 رشته کاردانی و شش رشته کارشناسی پیوسته و ناپیوسته در حال تحصیل هستند.
هاشمی از تصویب ایجاد مراکز علمی و کاربردی جهاد دانشگاهی در سه شهرستان استان خبر داد و تصریح کرد: این امر با توافق نمایندگان مجلس سه شهرستان تصویب شده و در صورت ابلاغ بودجه مناسب و رفع مشکل فضای فیزیکی این مراکز راه اندازی می شود.
وی اضافه کرد: هم اکنون جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی در چهار حوزه فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و اشتغال فعالیت می کند.
هاشمی به فعالیتهای حوزه معاونت پژوهشی در واحد جهاد دانشگاهی استان اشاره کرد و بیان داشت: در این راستا چهار گروه پژوهشی تعریف شده که با توجه به نیاز دستگاه های اجرایی استان طرحهایی در بحث صنعت و خدمات جهت کمک به استان طراحی می شود.
وی با اشاره به فعالیتهای فرهنگی این نهاد، تصریح کرد: در سال گذشته تعداد بهره مندان از برنامه های مختلف فرهنگی بالغ بر شش هزار و 760 نفر بوده که به صورت میانگین 73 درصد دختران و 27 درصد پسران از ان بهره مند شده اند.
هاشمی در خصوص مرکز خدمات تخصصی و تحقیقاتی گیاهان دارویی و زعفران در استان، عنوان کرد: این مرکز با توجه به موقعیت جغرافیایی و اقلیم این منطقه راه اندازی شده است.
رئیس جهاد دانشگاهی واحد خراسان جنوبی در پایان از اخذ موافقت اصولی ارتقاء مرکز جهاد دانشگاهی به موسسه آموزش عالی خبر داد و گفت: محقق شدن این امر در راستای گسترش فضای فیزیکی مرکز خواهد بود.
نظر شما