محمد یوسفی زاده، کارشناس ارشد هتلداری به خبرنگار مهر گفت: گاهی سازمان میراث فرهنگی الزامات و طرحهای غیرکارشناسی و بدون مشورت با کارشناسان گردشگری را ارایه می کند که فعالان صنعت گردشگری و حتی مردم جامعه را نیز به تعجب وا می دارد. به عنوان مثال معاون گردشگری سابق سازمان میراث فرهنگی اعلام کرده بود که هتلداران کشور نام اتاق و طبقه های هتل خود را به اسم جاذبه های گردشگری استانها نامگذاری کنند تا مردم با جاذبه های گردشگری استانی که به آن سفر کرده اند آشنا شوند.
وی افزود: ملک زاده توضیح نداد چگونه مسافر اتاق 234 طبقه پانزدهم هتل که تا به حال به ترتیب اعداد طبقات و اتاقها را پیدا می کرد با اجرای این طرح می تواند اتاق مریوان را در طبقه تالاب گاوخونی هتل زریوار بیابد!
وی افزود: متاسفانه در آن زمان به هتلداران اعلام کردند تا پایان مرداد ماه این طرح را اجرا و البته عکسها و تابلوهایی از جاذبههای گردشگری استانها را نیز در اتاقها و راهروی هتل نصب کنند.
این هتلدار گفت: اگر چه نصب تابلویی از جاذبه گردشگری استان به همراه معرفی آن در اتاق هتلها به معرفی جاذبه های گردشگری استانی که مسافر به آن سفر کرده بسیار مفید است اما اینکه اتاق هتلها را به نام یکی از جاذبه های گردشگری نامگذاری کنیم طرحی غیر کارشناسی قلمداد می شود که تنها از سوی مسئولان سازمان میراث فرهنگی ممکن است مطرح شود!
وی ادامه داد: بخش خصوصی گردشگری ایران کارشناس تر از مسئولانی است که در جایگاه مدیریتی برای آنها تصمیم می گیرند به همین دلیل هتلداران از اجرای این طرح به دلیل خنده دار بودن آن نه تنها استقبال نکردند بلکه به ورطه فراموشی نیز سپردند.
این کارشناس هتلداری بیان کرد: از آنجا که همه مدیران در کشور، طرحهای مدیران پیشین خود را ناموفق می دانند، موسوی معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی که وی نیز چند روزی است جای خود را به علیرضا عامری داده اجرای این طرح را پیگیری نکرد، گویی خودشان نیز به این امر پی برده اند که نتیجه بسیاری از طرحهایی که برای توسعه گردشگری داده اند و می دهند غیرکارشناسی است به همین خاطر صحبتی درباره آن نمی کنند تا به فراموشی سپرده شود.
نظر شما