سعید ستاری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: طرح در زمینه نصب صندوقهای صدقات دیجیتالی به صورت آزمایشی در شهر تهران اجرایی شده و به تدریج در مناطق مختلف کشور نیز این صندوقها نصب خواهد شد.
وی ادامه داد: در این راستا تاکنون 400 صندوق صدقه دیجیتالی در معابر و خیابانهای اصلی شهر تهران نصب شده است و عملکرد آنها بررسی می شود.
این طرح با هدف زیباسازی و محافظت صندوقهای صدقات انجام شده است
این مسئول اظهار داشت: این طرح با هدف زیباسازی سیمای شهری و محافظت صندوقهای صدقه در برابر سرقت به اجرا درآمده و پیش بینی می شود که اجرای آن نتایج درخشانی به همراه داشته باشد.
وی گفت: در سال گذشته طبق آمار مشخص شده تمامی وجوهاتی که در قالب طرحهای مختلف امداد برای فقرا تخصیص داده شده، 350 میلیارد تومان بوده است.
ستاری عنوان کرد: این رقم غیر از دیگر موسسات خیریه ای و دستگاههای متولی امر خدمت رسانی جامعه و مختص به نهاد کمیته امداد امام خمینی (ره) بوده ضمن اینکه 130 میلیارد تومان این رقم از طریق صندوقهای صدقه تامین می شود.
پرداخت کنندگان و عاملین ترویج زکات تقدیر شدند
معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد غرب استان تهران نیز گفت: پرداخت کنندگان و عاملین ترویج زکات در این منطقه تقدیر شدند که این امر با هدف ارج نهادن به آنها انجام شده است.
یحیی رمضانی ادامه داد: در این راستا از پرداخت کنندگان و افراد ذیربط به ویژه مودیان زکات که از قشر عظیم و زحمتکش کشاورز و تولیدکنندگان گندم و جو در سطح شهرستانی رباط کریم، شهریار، ملارد، ساوجبلاغ، نظرآباد و هشتگرد بودند، توسط دبیرخانه ستاد زکات کمیته امداد تجلیل و تقدیر شد.
برگزاری هزار و 113 جلسه گروهی و ملاقات چهره به چهره
وی افزود: در طی سال 88 و 89 دبیرخانه ستاد احیای زکات بیش از هزار و 113 جلسه به صورت گروهی و ملاقات چهره به چهره با کشاورزان و مسئولان و دست اندرکاران امر زکات داشته است.
این مسئول خاطرنشان کرد: اسلام در راستای کمک به تامین نیازمندیهای فقرا و درماندگان و دیگر مصارف ضروری جامعه و بوجود آوردن نوعی تامین اجتماعی، زکات را واجب کرده و بدین وسیله زمینه سعادت جامعه و توازن آن را فراهم آورده است.
نظر شما