به گزارش خبرنگار مهر، فرامرز نقیبی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری در صحن شورا افزود: متاسفانه هر روز مسیر طولانی را از ساری به سمت کوهپایه اطراف ساری زباله دپو می شود که سبب عوارض زیست محیطی و طبیعی در طول مسیر می شود.
وی خاطر نشان کرد: هنوز اقدام جدی از سوی مسئولین استانی و شهرستانی برای انتخاب مکان مشخصی جهت دپوی زباله تعیین نشده و مکان فعلی دفن و حمل زباله خطرات زیست محیطی را برای ساکنان مسیر فراهم آورده است.
نقیبی با اشاره به عدم رفع مشکل زباله ساری اظهار داشت: عده ای کفن پوش قصد مسدود کردن مسیر حمل زباله ساری به کیاسر هستند.
وی با بیان اینکه شیرابه زباله جاده ساری به کیاسر را نابود کرده گفت: 20 درصد از شیرابه زباله در این مسیر ریخته می شود و در صورت بارندگی فاجعه و خطراتی را برای مردم به دنبال خواهد داشت.
نقیبی خاطرنشان کرد: ماشین های فرسوده ای زباله را حمل می کنند که جاده کیاسر در آستانه اتفاق های ناگوار قرار داده است.
زباله شهرستان ساری به مدت سه سال است که برای دپو به روستای ارا واقع در جاده کیاسر حمل می شود که تاکنون منجر به فوت یک نفر از ساکنان منطقه در هنگام حمل زباله شده است.
نقیبی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه برخی از سازمان ها در شهرداری صرفا هزینه برای شهرداری متحمل می شوند یادآور شد: شهردار ساری با اعضای شورای شهر در انتخاب شهرداران مناطق همفکری نکرده است.
جمال باقری دیگر عضو شورای اسلامی شهر ساری اظهار داشت : شکل نگرفتن شهرداریهای مناطق به این علت است که نمی توانیم کار جمعی انجام دهیم.
این عضو شورای شهر با بیان اینکه معاونان شهردار از اختیارات کافی برخوردار نیستند، تصریح کرد: شهرداران مناطق کار جدیدی است که باید اتفاق بیفتد.
مهدی رضایی فرح آبادی، رئیس شورای اسلامی شهر ساری نیز در خصوص زمین اختصاص داده شده به احداث ساختمان مجمع نمایندگان استان گفت: با توجه به منع قانونی که وجود دارد شورا در صورتی می تواند زمین را به خانه ملت اختصاص دهد که مالکیت زمین با شهرداری باشد.
سید علی بهروش دیگر عضو شورا نیز در این خصوص افزود: می توان زمین را با قید ضمانت چند ساله به احداث خانه ملت واگذار کرد.
کمال آقا میری، رئیس شورای شهرستان ساری نیز در خصوص روستاهای حاشیه ساری گفت: شورا باید در رابطه با روستاهای حریم ساری تصمیم بگیرد که به مناطق شهری اضافه شوند یا شهرداری مناطق در این محل ها تشکیل شود.
وی افزود: دهیاران در این مناطق اعتبار دریافت می کنند اما این بودجه هدایت نمی شود .
آقامیری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در سال های آتی این مناطق در حوزه خدمات شهری قرار می گیرند و خدمات شهری را افزایش می دهند شورا باید در این خصوص تصمیم گیری کند.
این پیشنهاد از سال 84 تاکنون چندبار در شورا مطرح که با مخالفت شهرداری مواجه شده است.
نظر شما