حسین حسین پور در گفتگو با خبرنگار مهر در بندرعباس، عواملی همچون فرهنگی و اقتصادی را در افزایش حضور کودکان در خیابانها دخیل دانست و افزود: امروزه کودکان خیابانی به یک معضل تبدیل شده است، حضور کودکان در خیابان به دلیل مسائل اقتصادی است که شامل حداقل معیشت خانواده و تلاش برای افزایش درآمد آنها می باشد.
وی افزود: از دیگر دلایل، گذران اوقات فراغت کودکان از این طریق است و این کودکان برای سرگرمی و تفنن در خیابانها مشاهده می شوند که باید بصورت یک کار فرهنگی از طریق آموزش به خانواده ها برای حل این معضل تلاش شود.
مدیر کل بهزیستی هرمزگان گفت: عوامل اقتصادی، عوامل فرهنگی و اجتماعی، عوامل خانوادگی، عوامل فردی یا زیست روانی چهار عامل شناسایی شده علمی و پژوهشی در پیدایش پدیده کودکان خیابانی است.
حسین پور در مورد وضعیت کودکان خیابان چنین عنوان کرد: کودکان خیابانی شامل 2 دسته می باشند، اول کودکانی که با خانواده خود تکدی می کنند در نیمه دوم سال بیشتر مشاهده میشوند و دوم کودکان بدون خانواده می باشند که این دسته از کودکان بیشتر در معرض آسیب قرار دارند.
وی ادامه داد: مشاغل این کودکان بیشتر در پایانه مسافربری، پارکها و بازار است که مشغول واکس زدن و دست فروشی و غیره می باشند.
مدیر کل بهزیستی هرمزگان افزود: بیشترین آسیبهای اجتماعی متوجه کودکان دست فروش و همچنین کودکان بیکار در سطح شهر می باشند.
حسین پور در مورد نگهداری کودکان خیابانی گفت: برای راهاندازی اردوگاه در یک مکان معین به بودجه نیاز داریم که هنوز در تامین هزینه آن با مشکل روبرو هستیم.
وی در پایان گفت: برای اتمام مجتمع ساحل نجات نیز اقدام موثری صورت نگرفته و انجام آن همکاری سایر دستگاههای مربوطه را می طلبد.
نظر شما