به گزارش خبرگزاری مهر، لاله افتخاری رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس شورای اسلامی در نشست نقد و بررسی عملکرد فعالیتهای مرکز هماهنگی، توسعه و ترویج فعالیتهای قرآنی گفت: نخستین اقدام دولت نهم انتقال نمایشگاه از فضای محدود به مصلای امام (ره) بود که علاوه بر نیاز به تقدیر، نشان از نگاه ویژه دولت به امر قرآن دارد.
وی با بیان اینکه در نخستین سفرهای استانی دولت نهم جای مسئولان قرآنی خالی بود، تصریح کرد: خوشبختانه به دلیل توجه دولت به قرآن در سفرهای بعدی، اهتمام ویژه ای به ساحت وحی شد و براساس آن بسیاری از ظرفیتهای کشور در این عرصه شناسایی و ساماندهی شد.
افتخاری با اشاره به برگزاری جلسات فراکسیون قرآن و عترت با وزارت ارشاد به منظور تعامل و بیان اولویتها اظهار کرد: نظارت، حمایت و هدایت فعالیت های قرآنی از ابتدا مدنظر این فراکسیون بوده است از این رو کمیته ای برای تخصیص بودجه های قرآنی تشکیل و وزارت ارشاد بهترین مرجع دریافت این بودجه توسط کمیته شناخته شد.
رئیس فراکسیون قرآن و عترت مجلس ادامه داد: این اقدامات در مجلس، شورای انقلاب فرهنگی و دیگر نهادها فعالیتهای قرآنی را به مسیری سوق داد که در نهایت منشور توسعه فرهنگ قرآنی به عنوان دستاورد آن به تصویب رسید.
وی با اشاره به وجود برخی نقاط ضعف در فعالیتهای کنونی مرکز هماهنگی فعالیتهای قرآنی یادآور شد: کم توجهی به ظرفیتهای مردمی و عدم تمرکز به مباحث تخصصی چون پروژه های قرآنی در کنار اولویتهای ترویجی و تبلیغی از اشکالاتی است که باید مرتفع شود.
افتخاری با تأکید بر لزوم حرکتهای رو به جلو در این مرکز عنوان کرد: با توجه به پیشینه مثبت مرکز هماهنگی، تصویب منشور توسعه فرهنگ قرآنی و تکفل مسئولیت هماهنگی کمیسیونهای تخصصی این منشور توسط ارشاد اتخاذ مسیر جهشی ضروری است.
وی یادآور شد: جدا سازی اجرای برنامه ها از سیاستها، کاربرد همت مضاعف، آسیب شناسی فعالیتهای قبلی و بهره مندی از تجارب مثبت گذشته از دیگر مواردی است که باید توسط مرکز هماهنگی مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما