به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر عباس صداقت افزود: از حدود دو سال قبل با هدف افزایش دسترسی زنان آسیبپذیر به خدمات مشاوره و آزمایش داوطلبانه، گسترش مراکز مشاوره ایدز ویژه زنان کشور، در برنامههای توسعهای اداره ایدز قرار گرفت.
وی گفت: تا کنون 5 مرکز مشاوره ایدز ویژه زنان به صورت پایلوت در کشور راهاندازی شده که با بررسی نقاط ضعف و قوت آنها، پروتکلهای توسعهای این مراکز آماده است و تا پایان سال 10 مرکز جدید در 10 نقطه کشور به آنها اضافه خواهد شد.
رئیس اداره ایدز وزارت بهداشت، همسران افرادی که مصرف کننده مواد مخدر هستند و همسران افرادی که سابقه رفتار پرخطر داشتهاند، مثل زندانیها و خود زنانی که رفتارهای پرخطر داشتهاند را گروههای هدف این مراکز برای مشاوره و آموزش و آزمایش داوطلبانه عنوان کرد.
صداقت با اشاره به اینکه راهاندازی این مراکز اولین تجربه در نوع خود در دنیاست، بیان داشت: مدل مشابهی برای راهاندازی این مراکز در دنیا سراغ نداشتیم که روی آن مطالعه انجام دهیم و این طرح کاملاً بومیسازی شده و اولین تجربه در نوع خود در دنیاست.
وی افزود: با مطالعات انجام شده و با توجه به کارایی این مراکز، این طرح بومی مانند سایر طرحهای اداره ایدز وزارت بهداشت کشورمان میتواند مورد الگوبرداری سایر کشورها قرار گیرد.
نظر شما