علی لیالی در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به این پرسش که آیا سازمان حج و زیارت توانسته خسارت تاخیر پروازهای عربستان را از طرف سعودی دریافت کند اظهار داشت: تاخیرهای 20 ساعته برای تمام پروازها نبوده و تعداد کمی از پروازها تاخیرهای بالای پنج ساعت داشته اند اما مکاتبات لازم در اعتراض به این تاخیرها به مقامات وزارت حج و هواپیمایی سعودی انجام شده است.
وی افزود: تاخیر 20 ساعته یکی از پروازها موجب شد تا سازمان حج بندهای جدیدی را در قرارداد با شرکتهای هواپیمایی عربستانی و ایرانی لحاظ کند.
رئیس سازمان حج و زیارت اظهار داشت: بر اساس قرارداد جدید خسارت تاخیر پرواز در مسیر رفت در خود فرودگاه عربستان و در مسیر برگشت در فرودگاه ایران پرداخت می شود.
وی با بیان اینکه بر اساس قراردادهای منعقد شده با شرکت هواپیمایی سعودی تاخیر زیر 6 ساعت شامل خسارت نمی شود اظهار داشت: تاخیر تا 6 ساعت شرکت هواپیمایی را موظف به پذیرایی از مسافر می کند و تاخیر بالای 6 ساعت با پرداخت خسارت، پذیرایی و اسکان زائر همراه است.
لیالی مبلغ خسارت به زائرانی که با تاخیر بالای 6 ساعت سوار هواپیما شدند را 150 ریال سعودی همراه با پذیرایی و اسکان در هتل اعلام کرد و افزود: این قرارداد شامل شرکتهای ایرانی هم می شود که در صورت عدم پرداخت از محل قرار دادشان با سازمان حج کسر می شود.
رئیس سازمان حج و زیارت در مورد نحوه و زمان پرداخت خسارات به زائران گفت: خسارات زائران به مدیران کاروانها پرداخت می شود و آنها با ارائه رسید مبلغ خسارت را به زائر پرداخت می کنند.
نظر شما