به گزارش خبرنگار مهر در کوالالامپور، این مسجد در زمینی به وسعت 13.4 هکتار و زیر بنای 37 هزار متر مربع بنا شده و بعنوان چهل و چهارمین مسجد ساخته شده توسط دولت مالزی بعد از استقلال این کشور شناخته می شود و از جاذبه های توریستی کوالالامپور است.
کلنگ این مسجد 80 میلیون دلاری در 15 مارس 1996 زده شد و در 30 آگوست 2000 رسما افتتاح شد.
تأثیرات فرهنگ و معماری خاورمیانه در طراحی و خلق این مسجد ، بویژه الهام گرفتن از مسجد آبی استانبول در ترکیه بوضوح پیداست. این ویژگی شامل 22 گنبد منشعب شده از گنبد اصلی، چند نیم گنبد و طاق نیمه مدور آن است.
در ساخت این گنبدها از مواد سبک و الیاف شیشه به همراه فیبر استفاده شده تا برخلاف گنبدهای سیمانی، دارای استحکام و طول عمری بیشتری باشند و احتمال برداشت ترک در آنها به حداقل برسد. این گنبدها بصورت بخش های جداگانه ساخته و بر روی مسجد در کنار هم سوار می شوند .
بلندای این مسجد 27 متر است که با هنرمندی سنگتراشان بطور خیره کننده ای ساخته شده است . همچنین قلمکاری های آیه های قران کریم در اطراف محراب که بوسیله طراحان ایرانی با سنگهای گرانبها انجام شده زیبایی خاصی را بر فضای داخلی و شبستان این مسجد حاکم می کند.
ایجاد مدرسه اسلامی در مسجد برای سنین قبل از دبستان و به منظور بالا بردن سطح علمی در حیطه های اسلامی از دیگر نقاط حائز اهمیت در این پایگاه اسلامی است . آموزشهایی از قبیل روخوانی قرآن، چگونگی انجام فرایض دیدنی و آموزشهای مبانی اخلاقی اعتقادی از اهم فعالیتهای آموزشی این مسجد هستند.
همچنین کتابخانه بزرگ اسلامی، سالن کنفراس، سالن همایش ویژه مراسم ازدواج و سالن غذا خوری مجهز از دیگر امکانات تعبیه شده در این مسجد است .
نظر شما