۱۸ شهریور ۱۳۸۹، ۱۵:۲۳

امین جعفری:

سرانه فضای ورزشی مدارس قم پایین‌تر از استاندارد است

سرانه فضای ورزشی مدارس قم پایین‌تر از استاندارد است

قم - خبرگزاری مهر: مدیر کل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به کمبود فضاهای ورزشی در مدارس استان قم گفت: سرانه فضای ورزشی در مدارس قم پایین‌تر از حد استاندارد است.

به گزارش خبرنگار مهر در قم، محمد حسین امین جعفری ظهر پنج‌شنبه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید در گفتگو با خبرنگاران در خصوص کمبود فضاهای آموزشی و ورزشی در مدارس قم اظهار داشت: در برخی از مناطق استان با کمبود فضای آموزشی روبرو هستیم  و حتی در اطراف مدرسه نیز زمینی برای گسترش فضای مدرسه وجود ندارد همچنین سرانه فضای ورزشی در مدارس استان نیز از حد استاندارد پایین‌تر است.

وی در این خصوص اضافه کرد: البته این کار در حد امکان با خریداری ساختمان‌های همجوار مدارس فرسوده در جهت گسترش مساحت تعدادی از مدارس صورت گرفته است اما در برخی از مناطق به شدت با کمبود زمین روبرو هستیم که در این خصوص یاری خیرین در جهت اهدای زمین می‌تواند بسیار راه گشا باشد، همچنین متأسفانه سرانه فضای ورزشی در مدارس استان به ازای هر دانش‌آموز یک و نیم مترمربع است در صورتی که حد استاندارد آن چهار متر مربع به ازای هر دانش آموز می‌باشد.

مدیران حق دریافت هیچ گونه وجه اضافی در زمان ثبت نام از اولیا را ندارند

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم در ادامه با توجه به طرح شکایات مردمی در خصوص دریافت اجباری وجه کمک به مدرسه از سوی مدیران مدارس بیان داشت: مدیران مدارس حق دریافت هیچگونه وجه اضافی در زمان ثبت نام از اولیا دانش آموزان را ندارند.

وی در این خصوص اظهار داشت: مدیران مدارس به جز حق بیمه دانش آموزان و هزینه کتاب برای مقاطع تحصیلی ابتدایی، پیش دانشگاهی و مدارس فنی و حرفه‌ای حق دریافت هیچگونه وجهی را در هنگام ثبت نام ندارند و در این خصوص نیز در چند مورد لغو ابلاغ  برای مدیران متخلف صورت گرفته است.

امین جعفری با اشاره به این که مبلغ حق بیمه برای هر دانش آموز هزار و 200 تومان و هزینه کتاب نیز مشخص شده است، اظهار داشت: تحصیل در مدارس عادی رایگان است و تنها دانش آموزانی که در آزمون‌های مدارس نمونه دولتی، ماندگار و یا شاهد پذیرفته شده‌اند باید هزینه‌ای را به عنوان شهریه پرداخت نمایند که میزان آن نیز اعلام شده و مشخص است و این وجه نیز نباید در هنگام ثبت نام اخذ شود و زمان آن باید بعد از مهرماه و در آبان‌ماه باشد.

وجه کمک به مدرسه برای دانش آموزان اجباری نیست

وی در این خصوص اضافه کرد: مبلغ کمک به مدرسه برای دانش آموزان اجباری نیست و کسانی که تمکن مالی دارند می‌توانند به صورت داوطلبانه وجهی را به عنوان کمک به مدرسه در اختیار مدرسه قرار دهند که البته زمان پرداخت آن نیز در هنگام ثبت‌نام نمی‌باشد بلکه در آبان‌ماه و بعد از تشکیل انجمن اولیا و مربیان در مدارس، افراد داوطلب می‌توانند وجوهی را برای کمک به مدرسه پرداخت نمایند.

هزار و 331 مدرسه استان قم در اول مهرماه کار خود را آغاز می‌کنند

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم با اشاره به این که امسال در استان 217 دانش آموز به غیر از مقطع بزرگسالان و اتباع خارجی همزمان با اول مهرماه آماده آغاز سال تحصیلی جدید در مدارس هستند بیان داشت: تعداد هزار و 331 مدرسه در کل استان در اول مهرماه کار خود را آغاز می‌کنند که از این تعداد 15 مدرسه جدید الاحداث و یا مورد تخریب و بازسازی قرار گرفته‌اند که اعتبار آنها از طریق خیرین، اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس و اعتبارات استانی تأمین شده است.

وی در این خصوص اضافه کرد: همچنین در شورای مسکن استان اعتبار ساخت 5 مدرسه از طرف استانداری و معاونت برنامه‌ریزی استاندار در خصوص افرادی که در مسکن مهر مستقر می‌شوند در شهرک پردیسان اختصاص یافت.

امین جعفری در ادامه در خصوص بحث تغذیه دانش آموزان در مدارس گفت: امسال بحثی در این خصوص مبنی بر در اختیار قرار دادن اعتبار شیر به مدیران مدارس مطرح است که مدیران با توجه به ذائقه دانش آموزان از خوراکی‌های متنوع مثل کلوچه، بیسکویت و ... نیز در وعده‌های تغذیه بچه‌ها استفاده نمایند که هنوز تصویب نهایی نشده است و در خصوص نان غنی شده نیز ما این کار را به مناقصه می‌گذاریم و با هر شرکتی که برنده مناقصه شد قراداد بسته می‌شود تا نان غنی شده مدارس را تأمین نماید.

7 هزار و 637 نفر در قم در آزمون استخدامی کردند

وی در ادامه در خصوص آزمون استخدامی آموزش و پرورش و ابهاماتی که پیرامون برگزاری آن برای عده‌ای از افراد شرکت کننده به وجود آمده است بیان داشت: این آزمون یکی از آزمون‌های بزرگ در سیستم آموزش و پرورش بود که در مجموع 630 هزار نفر در آن شرکت نمودند و که از این تعداد 405 هزار نفر مورد گزینش نهایی قرار گرفتند.

وی در خصوص تعداد افراد شرکت کننده در استان گفت: در استان قم تعداد 7 هزار و 637 نفر در این آزمون شرکت کردند که از این مجموع هزار و 518 نفر پذیرفته شدند و باز از میان این تعداد 578 نفر به دلایل مختلف مثل سن بالا، نقص پرونده، کارنامه دیر آمده، مشکل سربازی و... حذف شدند و 940 نفر واجد شرایط برای انجام مصاحبه معرفی شدند.

سهمیه ایثارگران در آزمون استخدامی آموزش و پرورش 30 درصد بود

مدیر کل آموزش و پرورش استان قم با بیان این که در هر آزمون استخدامی 30 درصد سهمیه ایثارگران است که شامل 25 درصد سهم خانواده‌های شهدا و جانبازان 25 درصد به بالا و 5 درصد سایر ایثارگران می‌شود، تصریح کرد: تعداد سهیه فرزندان شهدا و جانبازان 25 درصد به بالا در قم 131 نفر و تعداد سایر ایثارگران 26 نفر بوده که به جای 131 نفر از تهران اسامی 137 نفر را به ما ابلاغ کردند که ما این تعداد را پذیرش کردیم و در خصوص سهم سایر ایثارگارن نیز همان تعداد 26 نفر را به ما معرفی کردند در صورتی که بنیاد شهید و امور ایثارگران قم اسامی 432 نفر را به ما داده بود که ما از پذیرش تمامی آنها معذور بودیم.

525 نفر در قم پذیرش نهایی می‌شوند

وی سهم کل پذیرش نیرو در استان قم را 525 نفر اعلام کرد و گفت: افراد قبول شده در آزمون با توجه به نمرات آزمون علمی، مصاحبه علمی در دو مرحله عمومی و تخصصی و گزینش نهایی از بالاترین نمره به طرف پایین لیست انتخاب می‌شوند که علاوه بر این 525 نفر 10 درصد از نفرات به عنوان ذخیره معرفی می‌شوند تا در صورتی که نفرات اصلی به هر دلیلی مراجعه نکردند این افراد جایگزین شوند.

امین جعفری با اشاره به این که آزمون علمی و تخصصی استخدامی به صورت متمرکز و سراسری برگزار شد خاطر نشان کرد: مرحله مصاحبه و گزینش نهایی افراد واجد شرایط و نیز تست‌های ورزش افرادی که به عنوان معلم ورزش پذیرفته شده‌اند در تهران انجام می‌شود که به ترتیب اسامی این کار در حال انجام است و با توجه به شروع سال تحصیلی در اول مهر ماه اسامی نهایی تمامی افراد پذیرفته شده تا آغاز سال تحصیلی اعلام خواهد شد.
 

کد خبر 1148728

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha