سید محسن احمدی نژاد در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر گفت: برخی از این دانش آموختگان نسبت به ترجمه مدارک تحصیلی خود اقدام می کنند تا خود را برای ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاههای خارج کشور که نظام آموزش کاربردی دارند آماده کنند.
مدیر کل امور دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: البته خروج از کشور برای ادامه تحصیل صرفا یکی از دهها منظوری است که برای ترجمه مدارک تحصیلی وجود دارد. برخی دانش آموختگان نیز جهت ارتباط بیشتر دانشگاههای خارج از کشور نسبت به ترجمه مدارک و ارسال آنها به دانشگاههای خارج اقدام می کنند.
وی در پاسخ به اینکه "آیا می توان تمرکز بیشتر دوره های نظام آموزش علمی کاربردی بر مقاطع کاردانی و کارشناسی را عاملی برای خروج از کشور دانش آموختگان این نظام جهت ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی نظام آموزش کاربردی دانشگاههای خارج از کشور برشمرد" گفت: تعداد قابل توجهی از دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی در مقاطع تحصیلات تکمیلی دیگر دانشگاههای کشور - البته در نظام آموزش تئوریک - ادامه تحصیل می دهند.
احمدی نژاد از برنامه ریزی جهت مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری در چارچوب نظام آموزش کاربردی در کشور خبر داد و به مهر گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در صدد است از بهمن ماه امسال در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشجو پذیرش کند و در سالهای آتی در مقاطع تحصیلات تکمیلی تعداد دانشجوی زیادتری نسبت به مقاطع پائین تر داشته باشد.
مدیر کل امور دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: یکی از سیاست های سرپرست جدید دانشگاه جامع علمی کاربردی و از اهداف نظام ملی مهارت و نظام آموزش علمی کاربردی این است رشته ها را در مقاطع تحصیلات تکمیلی افزایش دهد و تقویت کند.
نظر شما