به گزارش خبرگزاری مهر، نیویورک تایمز در مقاله ای به قلم "مارک لاندلر" می نویسد: هیلاری کلینتون در دوران تصدی شغل وزارت خارجه آمریکا بیشتر مدافع سیاست اوباما بوده است تا طراح و معمار، اما در روزهای گذشته با شروع مجدد گفتگوهای مستقیم وی ناگزیر از وارد شدن در گود ناهموار و برآشفته میانجیگری صلح شد.
این روزنامه می افزاید: در ادامه گفتگوهای مستقیم بین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطینی در 14 سپتامبر در مصر، کلینتون نقش حساس و محوری خواهد داشت. بنا به اظهارات تنی چند از مقامات رسمی نامبرده در ادامه گفتگوها نقش جرج میچل فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه را خواهد داشت و این امر بیانگر اهمیت موضوع است.
بسیاری معتقدند این مسئله یک آزمایش بزرگ برای کلینتون می باشد. به ویژه که اگر بتواند بر روند و حل معمایی که حتی همسرش بیل کلینتون را نیز درهم پیچاند موثر واقع گردد، می تواند میراث دیپلماتیک خوبی از خود برجا بگذارد. لیکن در عین حال این امر می تواند خطر جدی برای بلند پروازی های سیاسی وی نیز بوجود آورد.
هیلاری کلینتون در آغاز گفتگوها ضمن اشاره به شکست تلاشهای بیل کلینتون در رابطه با احیای کمپ دیوید در سال 2000 در مریلند که صلح نزدیک بود می افزاید: "من یاس ناشی از گذشته را کاملا درک می کنم."
در ادامه مقاله آمده است که در میان بسیاری از موانع پیش روی کلینتون یکی وجود روابط پرتنش بین دولت اوباما و رژیم صهیونیستی است. با توجه به گستردگی تعاملات اوباما با جهان اسلام و انتقادهای علنی وی از سیاستهای رژیم صهیونیستی که برخی از صهیونیستها آنها را ضد اسرائیلی می دانند چندان به وی اطمینان و اعتماد ندارند.
نظر شما