دکتر سعید ممتاری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: متأسفانه در استان زنجان روند معکوسی در زمینه وجود بخش روان در بیمارستان های عمومی اتفاق افتاده است و بیمارستان شهید بهشتی به تدریج از یک بیمارستان عمومی تبدیل به بیمارستانی شده که در حال حاضر فقط بخش روانپزشکی دارد.
ممتازی خاطر نشان کرد : وضعیت امکانات و فضای فیزیکی در رابطه با بیماران روان مطلوب نیست اما در مسیر مثبت قرار گرفته و تعداد تخت ها از 10 تخت در یک ساختمان در حال تخریب در سال 74 به تدریج به 60 تخت در بخش های جداگانه مردان و زنان در سال 89 رسیده است.
مدیر گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان اظهار داشت: در راستای تربیت نیروهای متخصص و کارشناس در زمینه بهداشت روان دوره تخصصی روانپزشکی و کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان راه اندازی خواهد شد که در حال حاضر حدود هزار نفر متخصص روانپزشکی در کشور و 10 تا 15 متخصص در استان زنجان وجود دارد.
وی یادآور شد: انجمن حمایت از بیماران اعصاب و روان یا حمایت از سلامت روان با دیدگاه ارتباط با خیرین شکل گرفت و همانطور که در همه جای دنیا مرسوم است علاوه بر ارگان هایی که به صورت رسمی این وظیفه را به عهده دارند ممکن است همه افراد بخواهند داوطلبانه در کارهای خیر شرکت کنند.
این متخصص اعصاب و روان، شرکت در فعالیت های داوطلبانه و کارهای خیریه را کمک به سلامت روان عموم جامعه دانست و افزود: انجمن حمایت از سلامت روان زنجان نیز در راستای این امر شکل گرفت و فعالیت های خود را آغاز کرد تا به کمک خیرین بتواند کارهای زیر بنایی در زمینه حمایت از سلامت بیماران اعصاب و روان انجام دهد.
نظر شما