۲۴ شهریور ۱۳۸۹، ۱۳:۳۵

گزارش مهر از نشست خبری/

همه شرکت‌کنندگان در جشنواره مطبوعات تقدیر می‌شوند

همه شرکت‌کنندگان در جشنواره مطبوعات تقدیر می‌شوند

دبیر هفدهمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌ها تقدیر از تمامی شرکت‌کنندگان در این جشنواره را یکی از برنامه‌های اصلی این دوره عنوان کرد و آن را "ملاک مناسبی برای تشخیص فعالیت خبرنگاران در طول سال" دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبری هفدهمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌ها صبح امروز با حضور محمد پرویزی مشاور اجرایی معاونت مطبوعاتی و دبیر این جشنواره در محل معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد برگزار شد.

پرویزی در ابتدای این نشست با اشاره به اهمیت این رویداد مطبوعاتی، گفت: ما برای تجلیل از فعالان رسانه‌ای و البته بجز روز خبرنگار، رویدادی به اهمیت جشنواره مطبوعات سراغ نداریم و رسانه‌ها باید از آن استقبال کنند.

31 شهریور پایان مهلت ارسال آثار به جشنواره مطبوعات

وی افزود: جشنواره هفدهم کار خود را با کمی تاخیر و از اواسط مرداد آغاز کرد و به همین خاطر امسال با محدودیت زمانی چند هفته‌ای در بررسی آثار مواجه خواهیم بود و در واقع کار دبیرخانه سخت‌تر شده است.

دبیر جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌ها از خبرنگاران حاضر در نشست خبری خواست تا علاوه بر حضور در این جشنواره، همکارانشان را نیز این کار تشویق کنند چرا که به گفته او "مهلت اعلام شده (31 شهریور) به احتمال زیاد تمدید نخواهد شد".

پرویزی گفت: هفدهمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌ها امسال با شعار اصلی "تبیین راهبردها و راهکارهای تحقق رسالت مطبوعاتی" در چهار بخش مطبوعات سراسری (با 18 زمینه)، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های اطلاع رسانی (با 4 زمینه)، مطبوعات استانی (با 7 زمینه) و بخش ویژه (با 5 زمینه) از سوم تا دهم آبان ماه در مصلای تهران برگزار می‌شود.

به گفته وی موضوعاتی مانند همت مضاعف و کار مضاعف، جنگ نرم و فتنه سال 88 و قانون هدفمندی یارانه‌ها اصلی‌ترین محورهای بخش ویژه جشنواره امسال است.

دعوت از نمایندگان رسانه‌های خارجی برای حضور در جشنواره

دبیر هفدهمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌ها با اشاره به فعالیت 125 دفتر نمایندگی رسانه‌های خارجی مقیم ایران با 246 خبرنگار، از آنها نیز دعوت کرد با آثارشان در جشنواره امسال حضور داشته باشند.

پرویزی در مورد حضور فعالان غیرحرفه‌ای مطبوعات در این جشنواره هم گفت: نویسندگانی هستند که در تحریریه‌ها شاغل نیستند اما با ارسال مطالب و مقالات در طول سال با نشریات همکاری دارند و امسال این امکان برای آنها هم فراهم شده تا در جشنواره حضور داشته باشند.

تقدیر از تمامی شرکت‌کنندگان در جشنواره مطبوعات امسال

وی با اشاره به برنامه‌های جدید این دوره از جشنواره نسبت به دوره‌های قبلی، تاکید کرد: اولین برنامه ما که مورد موافقت معاونت مطبوعاتی هم قرار گرفته، تقدیر از کلیه شرکت‌کنندگان در جشنواره است؛ امسال علاوه بر بررسی آثار و معرفی نفرات برگزیده، ما به صِرف حضور فعالان رسانه‌ای از آنها تقدیر خواهیم کرد و به نظرم این ملاک مناسبی برای تشخیص فعالیت خبرنگاران در طول سال است.

دبیر جشنواره مطبوعات در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر اینکه "آیا اقدام مذکور به معنی این است که از این پس تنها کسانی که اثر یا آثاری به جشنواره مطبوعات ارسال کنند، خبرنگار محسوب می‌شوند یا خیر؟" گفت: منظور من خبرنگاران فعال است و ما علاوه بر معرفی برترین‌ها، اسامی کلیه دوستانی را که برای ما اثر می‌فرستند، در بانک اطلاعات خبرنگاران ثبت خواهیم کرد و این برای مواردی مانند صدور کارت خبرنگاری و حمایت‌های وزارت ارشاد از خبرنگاران و نیز بیمه آنها موثر خواهد بود.

 پرویزی همچنین معرفی برگزیدگان مطبوعات استانی، تشکیل دبیرخانه دائمی برای رصد مقالات مرتبط و راه‌اندازی سایت جشنواره را از دیگر اقدامات جدید در این دوره از جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌ها عنوان کرد و در ادامه از ثبت مشخصات نزدیک به 9000 خبرنگار در سراسر کشور در بانک اطلاعاتی یادشده خبر داد.

وی در پاسخ به سوالی درباره تعداد آثار ارسالی تا این لحظه، گفت: با توجه به اینکه دبیرخانه تازه کارش را شروع کرده، رقم دقیقی نمی‌توانم اعلام کنم لذا آماری هم که تا الان داریم، ملاک نیست اما می‌توانم بگویم که آثار به تعداد زیادی در حال ارسال است.

تهیه فهرستی از 70 نفر به عنوان داور جشنواره

دبیر جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌ها همچنین از تهیه فهرست اسامی 70 نفر به عنوان داور این دوره از جشنواره خبر داد و گفت: اسامی این داوران بعد از اینکه موافقت نهایی آنها را برای همکاری جلب کردیم و به احتمال زیاد تا آخر شهریور اعلام می‌شود.

پس از سخنان پرویزی، محمدعلی رامین معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد هم در نشست حاضر شد و با ارائه توضیحاتی درباره نمایشگاه مطبوعات، از تقویت جنبه‌های علمی و بین‌المللی این دوره از نمایشگاه نسبت به دوره‌های قبلی خبر داد و گفت: امسال رسانه‌های مستقل کشورهای مختلف در نمایشگاه حضور خواهند داشت. ویژگی دیگر نمایشگاه حضور بسیار فعال نشریات دانشجویی و دانشگاهی و نیز استانی است.

رامین در پاسخ به سوال خبرنگار مهر در مورد میزان فضای تخصیص یافته به نمایشگاه مطبوعات در سال جاری با توجه به ساخت و سازهای مصلی و نیز معیار تخصیص غرفه به رسانه‌ها، گفت: ممکن است ما تا زمان برگزاری نمایشگاه موفق نشویم فضای گسترده‌تری از شبستان را در اختیار بگیریم اما چون هنوز زمان تکمیل ساخت و ساز قطعی نیست، ما فعلاً به همان امکانات در اختیار بسنده می‌کنیم.

احتمال تخصیص غرفه به نشریات بر اساس اولویت ثبت نام

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد ادامه داد: ضروری است که رسانه‌ها هر چه سریعتر در نمایشگاه ثبت نام کنند و درخواستشان را برای متراژ و وسعت غرفه مورد نیازشان ارائه کنند چرا که در غیر این صورت ما ناچار خواهیم بود بر اساس اولویت ثبت نامی، غرفه در اختیار آنها بگذاریم.

وی در عین حال از تعبیه غرفه‌هایی در نمایشگاه امسال برای بررسی موضوعاتی مانند جنگ نرم و عملکرد رسانه‌‌های غربی و برخی رسانه‌های داخلی و نمایش این عملکرد در آنها خبر داد.

اهانت اخیر به قرآن در طول حرکت فتنه سال 88 بود

رامین در پاسخ سوال خبرنگاری درباره احتمال افزوده شدن بخشی به نمایشگاه امسال برای بررسی ابعاد اهانت‌های اخیر به قرآن کریم، با بیان اینکه "در این مورد بر اساس ضرورت عمل خواهیم کرد" گفت: این حرکت جنایت‌بار، توطئه‌آمیز و ابلهانه علیه مقدسات جامعه بشری حلقه‌ای از اقدامات صهیونیست‌ها و مستکبرین علیه اسلام، موحدان و ادیان توحیدی و حرکتی در طول حرکت جسارت‌آمیز به ساحت قرآن ناطق یعنی شخص امام خامنه‌ای بود.

معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد همچنین افزود: این حرکت در طول حرکت فتنه سال گذشته بود که با سازماندهی جریان‌های مخوف صهیونستی از داخل و خارج تدارک دیده شده بود و زمینه‌ای شد برای قرآن سوزی در آمریکا.

کد خبر 1151854

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha