به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، علی اکبر پاسندی پیش از ظهر پنجشنبه در حاشیه بازدید از یگان حفاظت این اداره کل در گفتگو با خبرنگاران افزود: از دلایل عمده کاهش میزان صید ماهیان خاویاری را می توان ایجاد سد و پل بر روی رودخانه های مهم حوضه دریای خزر، تخریب محل های تخمریزی طبیعی بر اثر فرسایش حوضه های آبخیز رودخانه ها، آلودگی های مختلف در محیطهای آبی، کامل نبودن قانون حفاظت از منابع آبزیان، صید بی رویه و غیرمجاز، ناکافی بودن تکثیر مصنوعی برشمرد.
وی اظهار داشت: یگان حفاظت منابع آبزی برای صیانت و حفظ ذخایر منابع آبزی و جلوگیری از انقراض نسل برخی گونه های ماهیان خاویاری، با کنترل و پیشگیری از صید غیر مجاز تمامی مناطق استان گلستان را تحت نظارت و بازرسی قرار می دهند.
وی گفت: یگان حفاظت شیلات گلستان از آبزیان دریای خزر که مواهب الهی هستند و در تامین معاش و اشتغال نقش بسزایی دارند محافظت می کند.
مدیرکل شیلات گلستان خاطرنشان کرد: حفاظت و نگهداری از این ذخائر عظیم امری ضروریست و با مشارکت بیشتر ساحل نشیان و با مدیریت و برنامه ریزی یگان حفاظت از منابع آبزی این امر محقق می شود.
فرمانده یگان حفاظت شیلات گلستان گفت: 40 رشته دام غضروفی، 890 رشته دام استخوانی در مرداد ماه سالجاری از صیادان غیرمجاز در استان کشف شد.
سرهنگ ابراهیم کیخا افزود: سه باب کومه صیادی غیر مجاز جمع آوری شد و ماهیان غضروفی نابالغ که در تور های صیادان غیر مجاز گرفتار شده بودند در دریا رها شدند.
وی اظهار داشت: در 810 مرحه گشتهای اعزام روزانه ، شبانه و ساحلی در مجموع چهار هزار و 807 نفر ساعت گشت دریایی و ساحلی که انجام شد.
سرهنگ کیخا افزود: تعداد 475 مورد صید گاه و شناورها و بازار ماهی و ایست بازرسی مورد ارزیابی و بازرسی قرار گرفت و تعداد 10 فقره پرونده به محاکم قضایی ارسال شد.
وی بیان داشت: کشفیات یگان حفاظت از منابع آبزی انهدام 33 قایق پارویی و انهدام یک دستگاه لاکش را به دنبال داشت.
سرهنگ کیخا در پایان خسارت وارده به صیادان غیر مجاز در مرداد ماه را بالغ بر 436 میلیون ریال برآورد کرد.
نظر شما