همایون شاددل در گفتگو با خبرنگار مهر در بجنورد اظهار داشت: 12 فیلم این جشنواره از سی و یکم شهریور تا چهارم مهر ماه سال جاری به مناسبت هفته دفاع مقدس به صورت روزانه سه فیلم در سه سیانس برای عموم مردم در سینما قدس بجنورد اکران می شود.
وی با برشمردن اسامی این فیلمها گفت: فیلم عصر روز دهم، خانه امن است و بیداری رویاها یکم مهر ماه اکران خواهد شد.
مدیر سینما قدس بجنورد بیان کرد: در این سینما سالیانه یک فیلم با محوریت دفاع مقدس اکران می شود که در مجموع فیلمها اخراجیهای دو بیشترین مخاطب را با میزبان سه هزار مخاطب در مدت یک ماه اکران تجربه کرده است.
شاددل با بیان این که فیلمها قطعا در راستای آشنایی نسل جوان با دستاوردها و واقعیتهای دفاع مقدس تأثیر گذار خواهد بود.
از میان 25 فیلم شرکت کننده در بخش مسابقه یازدهمین جشنواره بین المللی فیلم دفاع مقدس 12 فیلم در خراسان شمالی اکران و به طور مجزا داوری می شود.
یازدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت بعد از رکود پنج ساله، 29 شهریور تا دوم مهر در تهران و در هشت استان و برای اولین بار به طور همزمان در هفت کشور سوریه، فنلاند، لبنان، افغانستان، تاجیکستان، کره شمالی و ترکیه برگزار می شود.
نظر شما