رضا داورزنی در گفتگو با خبرنگار مهر در ورامین ضمن بیان این مطلب افزود: اگر خبرنگار مضروب و دوربین شکسته شده، پس چطور بعد از آن درگیری لفظی، همان دوربین و همان خبرنگار با بازیکنان (شمسایی و طاهری) و رئیس کمیته فوتسال فدراسیون فوتبال گفتگو کرده و برنامه 90 نیز آن را به نمایش گذاشته است؟
وی تأکید کرد: این فرافکنی ها در برنامه 90 و برخی رسانه ها باعث شده تا مردم قرچک خواستار پیگیری تربیت بدنی برای اعاده حیثیت قرچکی ها شوند.
این مسئول افزود: بازی شهید منصوری و ماهان، یکی از نادرترین مسابقات بود که با این حجم تماشاگر برگزار می شد و از نظم و امنیت مطلوبی برخوردار بود.
وی خاطرنشان کرد: در جریان بازی کوچکترین اهانتی به بازیکنان، کادر فنی و دست اندرکاران تیم حریف نشد. در حالیکه ظرفیت سالن هفتم تیر قرچک سه هزار نفر است، حدود پنج هزار نفر به تماشای این مسابقه آمدند و هیچ مشکل امنیتی و انتظامی نیز بوجود نیامد وتماشاگران قرچکی نشان دادند که از فرهنگ بالایی برخوردارند.
ممانعت از ورود خبرنگار قانونی بود
رئیس تربیت بدنی قرچک با اشاره به اینکه خودش سالها سرمربی تیم شهید منصوری بوده و با قوانین نیز به خوبی آشناست، افزود: در انتهای بازیها، امنیت بازیکنان، کادر فنی و داوران دو تیم با مسئولان برگزاری مسابقات است و هیچ کس - حتی دوربین های تلویزیونی و خبرنگاران - حق ورود به داخل زمین را تا خروج کامل آنها ندارد.
وی تأکید کرد: این مسئله در آیین نامه فدراسیون نیز آمده و جزو وظایف مسئولان است که نظم و امنیت را این گونه برقرار کنند، پس عدم اجازه ورود به حتی دوربین های تلویزیونی قانونی بوده است.
داورزنی افزود: متأسفانه خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان دوست داشت به سرعت وارد زمین بازی شود و پشت سر وی، فیلمبردارش حضور داشت، در حالیکه تعدادی از تماشاگران نیز قصد ورود داشتند که این خبرنگار و فیلمبردار کارتی به سینه یا در دست نداشتند.
دو دلیل قانونی برای عدم ورود خبرنگار
وی بیان داشت: مسئول حراست مجموعه به دو دلیل قانونی که یکی نداشتن کارت شناسایی و دیگری قانون فدراسیون برای عدم حضور هر فرد غیر مسئول - حتی خبرنگاران و دوربین های غیر مستقر در کنار زمین بازی - بود، اجازه ورود به این خبرنگار و فیلمبردار نداد.
رئیس تربیت بدنی قرچک افزود: وقتی اصرار بیش از حد این خبرنگار برای ورود به زمین بازی ادامه پیدا کرد، جر و بحث لفظی میان وی و مسئولان حراست سالن به وجود آمد که پس از پا در میانی بنده - که حتی در برنامه 90 نیز پخش شد - وی به داخل زمین هدایت شد.
وی تأکید کرد: اگر ضرب و شتمی در کار بوده و دوربینی شکسته، چرا در برنامه 90 نشان داده نشد و حتی این خبرنگار و دوربین مربوط به وی با افراد مختلف گفتگو کردند و در همین برنامه پخش شد؟
این مسئول افزود: خوشبختانه دوربین روشن بود، پاها را نشان دادند، صداها را نیز پخش کردند و سانسوری نیز وجود نداشت، ولی اینکه چرا برخی جراید و خبرگزاریها و برنامه 90 در خصوص ضرب و شتم خبرنگاران و شکستن دوربین آنها گفته اند، به مسئولیت خبررسانی آنها به شکل واقعی باز می گردد.
پیگرد قانونی خواهد شد
رئیس تربیت بدنی قرچک خاطرنشان کرد: تأیید می کنم که طبق قانون - تأکید می کنم طبق قانون - از ورود این خبرنگار جلوگیری شده و جر و بحثی نیز اتفاق افتاده، ولی ضرب و شتمی در کار نبوده است.
وی افزود: به همین دلیل است که تربیت بدنی قرچک حق پیگرد قانونی را به دلیل کذب بودن خبر و تشویش اذهان عمومی، همچنین اهانت به مردم و مسئولان ورزش دوست قرچک، برای خود محفوظ می داند.
این مسئول یادآور شد: دروغهایی که برخی از رسانه ها و برنامه 90 در خصوص این موضوع گفته اند جنبه حقوقی دارد و باید اثبات شود.
از رسانه ملی توقع بیشتری است
وی افزود: از رسانه ملی توقع بیشتری است تا در برنامه هایی که پخش می کنند، یکطرفه به قاضی نروند و حداقل فیلمی را که قصد پخش دارند، چند بار ببینند و بعد نظر داده و تجزیه و تحلیل کنند.
داورزنی تأکید کرد: خوشبختانه ضد و نقیض بودن حرفهای فردوسیپور در برنامه 90 و آنچه که نشان داده شد، قضاوت را برای مردم آسان کرد.
وی افزود: برنامه پربیننده ای مثل 90 و تهیه کننده با سابقه و متبحری مانند فردوسی پور باید اصل موضوع را پیگیر می شدند و بعد آن را به نمایش می گذاشتند.
90 از کارهای فرهنگی گریزان است
رئیس تربیت بدنی قرچک با اشاره به حرکت ارزنده فرهنگی تیم شهید منصوری قرچک، پیش از شروع این مسابقه گفت: برخلاف عرف معمول که سیمای جمهوری اسلامی ایران از سوت آغاز مسابقه به بعد را پخش زنده می کند، حرکت ارزنده تیم شهید منصوری در هتک حرمت قرآن کریم، آنقدر جالب بود که تهیه کننده برنامه و مسئولان پخش را مجاب به پخش زنده این مراسم کرد.
وی افزود: متأسفانه برنامه 90 حتی یک ثانیه از این اقدام ارزشمند را به نمایش نگذاشت و نشان داد که از کارهای فرهنگی حاشیه مسابقات، گریزان است.
داورزنی یادآور شد: حدود 10 دقیقه قبل از آغاز مسابقه، قرآن قرائت شد و بیانیه ای نیز در محکومیت هتک حرمت قرآن از بلندگوی سالن پخش شد که این موارد به صورت زنده برای سراسر کشور به نمایش درآمد.
وی افزود: بازیکنان و کادر فنی تیم شهید منصوری نیز قرآن به دست و در حالیکه پلاکاردی را در محکومیت این اهانت بزرگ پیشاپیش خود داشتند، وارد زمین مسابقه شدند و قرآنهای در دستشان را نیز به تیم مقابل اهدا کردند.
رئیس تربیت بدنی قرچک بیان داشت: این حرکت فرهنگی، آنقدر ابتکاری و زیبا بود که مسئولان شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی را مجاب به پخش زنده آن کرد، ولی برنامه 90 با بزرگنمایی مسئله ای که از اساس کذب است، به مردم فهیم قرچک و تیم شهید منصوری توهین کرد.
دیدار تیم های فوتسال شهید منصوری و فولاد ماهان سپاهان روز پنجشنبه هفته گذشته برگزار شد و با برتری5 بر 4 تیم اصفهانی به پایان رسید.
نظر شما