به گزارش خبرگزاری مهر، محمد نظری اشتهاردی افزود: بر اساس پژوهش های صورت گرفته باید در بخش های ویژه به ازای هر تخت بیمارستانی یک پرستار در هر شیفت وجود داشته باشد. در حالی که در کشور ما این رقم به 4 تخت به ازای یک پرستار می رسد.
وی با اشاره به اینکه بیشترین مطالبات پرستاران در بندهای قانون ارتقای بهره وری پیش بینی شده و به تصویب رسیده است، افزود: کاهش ساعت کار پرستاران به دلیل کمبود شدید نیرو و وسعت کار در بالین از سوی سازمان نظام پرستاری مطرح و پیگیری شد و بارها دستورات کتبی و شفاهی رئیس جمهوری را نیز به ویژه در روز پرستار در پی داشت.
نظری تأکید کرد: هنوز هم پرستاران خواستار کاهش ساعت کار و سخت و زیان آور شمرده شدن شغل خود هستند.
وی درباره پرداخت اضافه کار به پرستاران گفت: این طرح به شرطی مناسب خواهد بود که امسال پرداخت شود و در سالهای آینده استخدام پرستاران در بودجه سالهای آینده پیش بینی شود تا نیروهای لازم برای دستگاهها جذب شوند.
نظری با بیان اینکه نحوه طرح موضوع استخدام پرستاران در کمیسیون تلفیق مجلس راضی کننده نبود، افزود: اینکه بحث استخدام 23 هزار پرستار در دقایق آخر جلسه کمیسیون مطرح و با مخالفت نماینده دولت مواجه شد. سؤال برانگیز است و نشان می دهد باید کار کارشناسی بیشتری روی این موضوع انجام می شد.
رئیس هیئت مدیره نظام پرستاری تهران افزود: برخی از نمایندگان معتقدند که ضمن برآورد هزینه باید در بودجه های سالانه پیش بینی شود و دولت نیز اعلام می کند باید بر اساس قانون ارتقای بهره وری 23 هزار پرستار استخدام شوند. اینکه دولت و مجلس توپ را به زمین یکدیگر بیندازند فقط پرستاران را در بلاتکلیفی نگه می دارد و مشکلی را حل نمی کند.
وی با بیان اینکه دغدغه پرستاران وارد آمدن فشار کمتر به مردم است، افزود: با توجه به اینکه رئیس جمهوری روز پرستار امسال اجازه استخدام 23 هزار پرستار را صادر کرد به نظر می رسد نمایندگان دولت نیز برای اجرای قولها و وعده ها باید تلاش کنند.
نظری ، تصویب استخدام پرستاران در بودجه های سالانه را راهکار حل این مشکل عنوان کرد و افزود: باید با تشکیل کارگروهی متشکل از نمایندگان دولت به ویژه معاونت نظارت راهبردی نهاد ریاست جمهوری، مجلس و سازمان نظام پرستاری از طریق همکاریهای بین بخشی این مشکل برطرف شود.
نظر شما