به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي جمعيت ايثارگران آليا در پايان نشست شوراي مركزي اين تشكل سياسي افزود: مصوبه مجلس درباره الزام دولت به اخذ مجوز عقد قراردادهاي خارجي از مجلس يك گام مثبت جهت تقويت نظارت بر دولت است وليكن برخي دولتمردان اين موضوع را بر نمي تابند و خواهان مجلس ضعيف از جنبه نظارتي هستند.
آليا اضافه كرد: اين مصوبه مجلس در جهت تبيين وظايف قانوني مجلس ميباشد كه وظيفه مجلس در قراردادهاي خارجي را مشخص نموده است و لذا انتظار اين بود آقاي رئيس جمهور كه شعار قانونگرايي را همواره سردادهاند و بر پاسداري از قانون اساسي سوگند خوردهاند، از اين حركت در راستاي عمل به قانون اساسي استقبال نمايند.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان ساخت: در چند قرارداد اخير بيانضباطي، بي دقتي و عدم توجه به مسايل حاكميتي، كاملاً مشهود بود و با وجود تذكرات نمايندگان مردم در مجلس، دولتمردان وقعي ننهادند لذا مجلس روند نظارت را قانونمند نمود.
آليا اضافه كرد: متاسفانه در نظام اطلاعرساني مجلس، ضعفها و ناتوانيهاي جدي مشاهده ميشود كه هنوز از مجالس گذشته پابرجاست، در صورتي كه ناتواني نظام اطلاع رساني مجلس مرتفع ميشد، نمايندگان ميتوانستند به اقناع افكار عمومي در مورد عملكرد خود بپردازند.
دبير كميته فرهنگي - اجتماعي جمعيت ايثارگران با اشاره به استيضاح وزير راه گفت: در اين مسئله، مجلس بايستي يكپارچگي و وحدت اكثريت مجلس را به نمايش بگذارد و شاهد آن باشيم كه مجلس با متانت، سخنان را ميشنود و پاسخهاي مستدل، منطقي و قاطع خود را نيز ابراز ميكند.
وي افزود: متاسفانه رفتار وزير راه مانند برخي ديگر از دولتمردان به گونهاي است كه نشان ميدهد هيچگونه نظارت و پاسخگويي به افكار عمومي را برنميتابد.
عضو كميسيون فرهنگي مجلس بازگشايي مدارس و دانشگاهها را فرصتي براي توجهي دوباره به توليد علم و دانش دانست و گفت:معضلات اساسي در سيستم آموزش و پرورش كشور اعم از مسايل درسي و آموزشي و مشكلات فرهنگيان وجود دارد كه توجه جدي مسوولين وزارت آموزش و پرورش را ميطلبد.
فاطمه آليا افزود: در سال تحصيلي جديد فضا و بستر به گونهاي شكل گيرد كه شاهد نشاط و تحرك در زمينههاي علمي ، فرهنگي و سياسي باشيم.
وي با تبريك فرارسيدن سالروز ميلاد حضرت مهدي (عج) ابراز اميدواري كرد: فرهنگ انتظار و مهدويت فارغ از افراط و تفريطهايي مانند انجمن حجتيه و برخي مسايل احساساتي، آن گونه در جامعه نشر يابد كه در فرهنگ اصيل شيعه و كلام امام راحل (ره) متجلي بود.
نماينده مردم تهران افزود: متوليان امور نيز بستر را بگونهاي فراهم نمايند تا شاهد گسترش و حاكم شدن گفتمان مهدويت و ايجاد شرايط براي رشد منتظران واقعي باشيم.
عضو شوراي مركزي جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي انتخاب روز تولد حضرت علي اكبر (ع) به عنوان روز جوان از سوي شوراي فرهنگ عمومي را اقدامي مثبت ارزيابي كرد و گفت: نامگذاري روزهاي سال بايستي مسوولين امر را به توجه جدي وا دارد چه اينكه اكنون فضا و بستر براي جوانگرايي و گردش نخبگان در نهادهاي تصميمگير و اجرايي بيش از پيش فراهم آمده است و لذا غفلت از اين مهم، سرمايه ارزشمند جامعه جوان را از ما سلب خواهد كرد.
وي افزود: در سالهاي اخير نهادهاي متولي جوانان، با اين مقوله بيشتر شعاري برخورد كردهاند و همين موضوع، آنها را به بيراهه كشانده است، بررسي ابعاد و ويژگيهاي حضرت علي اكبر (ع) نشان ميدهد ايشان مظهر ايثار، گذشت و توجه به آرمانها و اصول بوده است و چه ارزشمندتر از اينكه براي جوانانمان، الگويي چون علي اكبر (ع) ترسيم نماييم.
نظر شما