به گزارش خبرنگار مهر در سراب، دکتر غلامرضا کاظمی زاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سراب، ظهر یکشنبه در آیین پایانی این سمینار گفت: علم ریاضی در بین علوم مختلف از جایگاه ویژه ای برخورداراست و ریاضی به نوعی مادر علوم محسوب می شود.
وی اظهار داشت: دانشگاه آزاد اسلامی سراب از سال 1378 تاکنون بیش از 700 دانش آموخته ریاضی را تحویل جامعه داده است و هم اینک دانشجویانی در سطح کارشناسی ارشد ریاضی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
کاظمی زاده از برگزاری همایش های علمی مشابه نیز در آینده خبر داد و ابراز داشت: برای ارتباط با مراکز صنعتی و پژوهشی برگزاری چنین سیمنارها و همایش های علمی لازم است.
در این همایش دکتر پوررضا، استاد برجسته ریاضیات گفت: تحقیق و پژوهش باید از آموزش و پرورش شروع شود و دانش آموزان از همان ابتدا با روش تحقیق واستدلال آشنا شوندو استعدادها و خلاقیت افراد در این صورت به شکوفایی خواهد رسید.
دکتر محمد شهریاری دبیر علمی سیمنار نیز گفت: این سیمنار با هدف بررسی نظریه اعداد و کاربردهای علمی آن با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای تبریز ،اردبیل و شبستر و حمایت اداره مخابرات به مدت دوروز در دانشگاه آزاد سراب برگزارشد .
وی افزود: 18مقاله علمی در طی مدت برگزاری سیمنار از سوی اساتید و صاحب نظران عرصه ریاضیات ارائه شد.
گفتنی است در این سیمنار علمی، در یکی از مقالات ارائه شده کاربرد نظریه اعداد که به طور وسیعی برای رمز نگاری به کار می رود توضیح داده شد و مثال های عملی برای سیستم های مخابراتی و شبکه های کامپیوتری بررسی شدند.
هدف از این مقاله نشان دادن قابلیت بالقوه نظریه اعداد اول در افزایش امنیت رمز نگاری و روش های رمز گشایی اعلام شد.
در مقاله دیگری به ارتباط علم زیست شناسی و ریاضی اشاره شده بود و عنوان شد که با تغییراتی که در طول 50سال گذشته با کشف دی ان ای و ترسیم ژنی انسان به وجود آمده است ریاضی به ویژه نظریه اعداد به ابزار مهمی در زیست شناسی تبدیل شده است.
نظر شما