به گزارش خبرگزاری مهر، سید جعفر تشکری هاشمی در جلسه علنی صبح روز سهشنبه شورای شهر، گزارشی تحلیلی از وضعیت طرح جامع حمل و نقل و ترافیک تهران و وضع حمل و نقل شهری پایتخت ارائه داد و اظهار داشت: حل و فصل بسیاری از مشکلات ترافیک تهران خارج از اراده و توان مدیریت شهری و به همراهی و همکاری سایر دستگاه¬ها نیاز دارد.
وی با تاکید بر این که حدود 50 درصد مشکل ترافیک تهران با بهبود رفتار رانندگان کاهش پیدا میکند، افزود: همدلی خوبی بین معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و معاونت هماهنگی امور عمرانی وزارت کشور وجود دارد که تحویل بخشی از اتوبوسهای مورد نیاز به تهران، تغییر ساعات کار مشاغل و حضور در مرکز کنترل ترافیک از نشانههای این همکاری است.
معاون شهردار تهران با اشاره به این که هماهنگی به تنهایی کافی نیست، تصریح کرد: علاوه بر این گونه تعاملات شهر تهران احتیاج به اختصاص اعتبارات لازم نیز دارد، چرا که بدون وجود منابع مورد نیاز اداره شهر تهران کار سختی است و همه دستگاهها باید بکوشند تا این منابع جهت اداره هر چه بهتر شهر تامین شوند.
وی با بیان این که جابهجایی مسافر از طریق اتوبوسرانی تهران از 8/3 میلیون نفر در سال 87 به 5/4 میلیون نفر در سال جاری افزایش پیدا کرده، اضافه کرد: مترو نیز در سال 84 تنها 770 هزار مسافر را جابهجا میکرد، در حالی که این رقم با حدود 120 درصد افزایش امسال به 7/1 میلیون مسافر رسیده است.
تشکری هاشمی تحقق مدیریت واحد شهری با محوریت مدیریت واحد ترافیک را مورد تأکید قرار داد و اظهار کرد: مرکز کنترل ترافیک شهرداری تهران در هفته نخست مهر ماه عملاً نشان داد میتواند مرکزی برای حل و فصل مشکلات ترافیک شهر تهران باشد.
وی با اشاره به این که مدیریت ترافیک تهران به تجهیزات کنترل هوشمند ترافیک مجهز شده، یادآور شد: قوانین و مقررات ناکارآمد در کنار ورود سالانه 400 هزار دستگاه خودروی جدید که صرفاً جهت کنار هم قرار دادن آنها به دو هزار کیلومتر خیابان جدید نیاز داریم، از جمله عوامل تشدید ترافیک تهران به شمار میآیند.
معاون شهردار تهران با ارائه آماری از ترافیک تهران در روزهای ابتدایی مهر ماه، دلیل 60 درصد ترافیک سنگین در هفته نخست بازگشایی مدارس را دو عامل تصادفات رانندگی و خرابی خودروهای سواری اعلام کرد و گفت: سالانه بیش از یک هزار میلیارد تومان بابت یارانه ورود خودروهای جدیدی که وارد تهران میشوند، هزینه به کشور تحمیل میشود.
وی با بر شمردن بخشی از فعالیتهای مدیریت شهری در حوزه فرهنگ ترافیک، خاطرنشان کرد: اعلام پیامهای ترافیکی از رادیو تهران، برقراری ارتباط زنده با شبکه 5 سیما، انتشار نشریات عمومی و تخصصی با موضوع ترافیک و برپایی دوره آموزشی ویژه رانندگان، از اقداماتی است که معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران بر انجام آنها تاکید دارد.
نظر شما