۱۰ مهر ۱۳۸۹، ۹:۵۴

در گفتگو با مهر عنوان شد:

هزینه کردن برای مقاوم سازی بیمارستانهای فرسوده فایده ای ندارد

هزینه کردن برای مقاوم سازی بیمارستانهای فرسوده فایده ای ندارد

مدیرکل دفتر مدیریت منابع فیزیکی وزارت بهداشت با بیان اینکه مقاوم سازی ساختمانهای فرسوده در بیمارستانها جواب نمی دهد اظهار داشت: هزینه کردن برای بیمارستانهایی با قدمت بالای 30 سال فایده ای ندارد.

سید محمدمهدی کلانتریان در گفتگو با خبرنگار مهر به بیمارستانهای قدیمی و فرسوده کشور اشاره کرد و افزود: نوسازی این بیمارستانها یا باید به صورت جایگزین انجام شود و یا اینکه بیمارستانهای جدید احداث شود.

وی با اشاره به کمبود تخت بیمارستانی در کشور از ساخت 32 هزار تخت جدید تا سال 1393 برای جبران این کمبود خبر داد و گفت: بر اساس نظام سطح بندی بیمارستانها، مشخص شده که این تعداد تخت می بایست احداث و جایگزین تختهای فرسوده شود.

کلانتریان از وجود 345 بیمارستان در کشور خبر داد که عمر برخی از آنها بیش از 30 سال بوده و هزینه کردن برای این قبیل مراکز درمانی مقرون به صرفه نیست.

مدیرکل دفتر مدیریت منابع فیزیکی وزارت بهداشت در ادامه به پروژه های عمرانی در حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: در هفته دولت (شهریور امسال) 300 طرح عمرانی از جمله 5 بیمارستان، 87 خانه بهداشت، 22 مرکز بهداشت و... در کشور به بهره برداری رسید.

وی با تاکید بر اینکه مقاوم سازی بیمارستانهای فرسوده جواب نمی دهد، گفت: با تجه به تاسیسات قدیمی و پیچیده این بیمارستانها و همچنین قدیمی بودن ساختمانهای این مراکز درمانی، هزینه کردن برای مقاوم سازی آنها جواب نمی دهد و بهتر است بیمارستانهای جدید جایگزین آنها شود.

کد خبر 1162544

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha