بهمن محمدیاری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: تجربیات کشورهای پیشرفته صنعتی نشان می دهد که صنایع کوچک و متوسط مکمل صنایع بزرگ بوده و توجه به توسعه هر دو صنایع کوچک و بزرگ موجب تقویت بخش صنعت می شود، در گیلان نیز توجه به این موضوع موجب تغییر مثبت در اقتصاد استان خواهد شد.
وی همچنین درخصوص تقویت صنایع تبدیلی و صنعت کشاورزی در گیلان اظهار داشت: دراین زمینه باید به دو بخش مسائل عام یا کشوری و بخش استانی توجه شود، در سطح کشور باید با تامین منابع مالی، سرمایه درگردش و ارائه تسهیلات برای تقویت صنایع تبدیلی و کشاورزی اقدام کرد.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: دراستان گیلان نیز با توجه به وجود ظرفیت خوب صنایع تبدیلی، باید با جهت گیری مثبت صنایع و معادن استان، گرایش از خام فروشی تولیدات باغی و زراعی به سمت فرآوری و سرمایه گذاری جدید سوق یابد تا میزان اشتغالزایی دراین زمینه افزایش پیدا کند.
وی در خصوص چگونگی رونق تولیدات زیتون دراستان با توجه به فرسودگی کارخانجات آن افزود: تولید زیتون یکی از مزیتهای منحصربه فرد گیلان در سطح کشور است و توجه به عواملی مانند فرآوری و صنایع مرتبط با زیتون، نزدیکی به مواد اولیه، قیمت مناسب آن درگیلان و اشتغالزایی به صورت زنجیره ای دربخش کشاورزی می تواند در سیاستگذاریهای صنایع و معادن مورد توجه قرارگرفته و موثر باشد.
محمدیاری در ادامه به ضایعات برنج به دلیل فرسودگی شالیکوبی های استان اشاره کرد و یادآور شد: اصلاح ساختار شالیکوبی ها با تامین منابع مالی و ارائه تسهیلات از سوی بانک کشاورزی برای بهره وری تولید برنج دردستور کارکمیسیون صنایع و معادن مجلس قرار دارد.
نظر شما