به گزارش خبرگزاری مهر، حمیدرضا حاجیبابایی در پنجمین همایش تجلیل از مولفان و رونمایی از کتاهای درسی و رسانههای آموزش که صبح روز سه شنبه برگزار شد گفت: تالیف کتاب، نقطه مشترک بین آموزش و پرورش، معلمان، دانشآموزان و مولفان است و امروز باید به آن چه که قبلا در این زمینه صورت گرفته نگاه عمیقتری داشته باشیم.
وی عنوان کرد: امروز در دنیایی زندگی میکنیم که سرعت و دقت مسائل بسیار بالا است و ابزار یادگیری و تکنولوژی به قدری پیشرفته است که در برخی موارد علیرغم داشتن سرعت بالا احساس میکنیم، فرسخها از آن چه که هست عقب هستیم.
حاجیبابایی با بیان اینکه کتاب دارای زیباییهای خاص خود است افزود: در این که کتابها به خوبی نوشته شدهاند هیچ شکی وجود ندارد اما باید کسی باشد که این زیباییها را انتقال دهند چرا که همه زیباییهای کتاب را نمیبینند و در این میان معلم نقش کلیدی دارد.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: هر میزان معلم هنرمند باشد به همان میزان میتواند این هنر مکتوب تصویری و صوتی را در اختیار دانشآموزان قرار داد و ما به عنوان مسئولان باید گامهایی برداریم که بتوان این امکانات تولید شده را در اختیار این قشر قرار دهیم.
وی با بیان این که باید در آموزش و پرورش سیستمی تعریف شود که این امکانات با استفاده از هم به راحتی در اختیار دانشآموزان و جامعه قرار گیرد افزود: با روشهای سنتی نمیتوان معلمی را که برای پنج پایه در روستایی دور افتاده تدریس میکند با تکنولوژی روز همراه کرد لذا با این روش نه 30 سال بلکه 70 سال دیگر نیز نمیتوانیم امکانات آموزشی را به آنها برسانیم.
حاجیبابایی تاکید کرد: باید مجموعهای از آموزش و پرورش از مولف گرفته تا مدیر، معلم، مدرسه و دانشآموز تعریف شود تا آنچه که دست اندرکاران آموزشی و مجازی و الکترونیکی تولید میکنند به صورت بستههای آموزشی در اختیار دانشآموزان قرار گیرد.
وی افزود: در آموزش و پرورش گره هایی وجود دارد که برای رسیدن به تحول بنیادین ابتدا باید این گرههای کور باز شود که رابطه نزدیک بین مولف و مدیر مدرسه، ارتباط بین مولف و معلم، ارتباط خانوادهها و مدرسه برخی از این موارد است.
حاجیبابایی اظهار کرد: باید از آن چه که در آموزش و پرورش تولید میشود همه راضی باشند و در نهایت باید مشخص شود که سهم هر کس از میزان نارضایتیها در چیست.
نظر شما