دکتر حسن امامی رضوی در خصوص انتقاد شهرداری تهران از بلاتکلیفی در بی خطر سازی زباله های بیمارستانی که وزارت بهداشت عهده دار آن است به خبرنگار مهر گفت: هم اکنون در بسیاری از بیمارستانها کار بی خطر سازی زباله های عفونی در حال انجام است.
وی با اعلام اینکه دستورالعمل استفاده از دستگاه بی خطرسازی زباله های عفونی به سایر بیمارستانها ابلاغ شده افزود: طی دو تا سه سال آینده تمامی بیمارستانها به این دستگاه مجهز می شوند.
معاون وزیر بهداشت با اشاره به استفاده از دستگاههای "اتوکلاو" و "خرد کننده لوازم پزشکی آلوده" در بیمارستانها گفت: وزارت بهداشت موافق استفاده از دستگاه زباله سوز نیست. چون معتقدیم که اولا امکان نصب این دستگاه در بیمارستانها وجود ندارد. ثانیا خود این دستگاه آلودگی ایجاد می کند و نمی تواند خیلی از زباله های آلوده مثل سوزن و... را بی خطر کند.
امامی رضوی ادامه داد: برای استفاده از اتوکلاو با سازمان محیط زیست و شهرداری تهران توافق شده و این طور نیست که مدیران شهرداری از این موضوع بی اطلاع باشند.
این در حالی است که حسین کلخورانی، معاون خدمات شهری شهرداری تهران از تولید روزانه 90 تن زباله بیمارستانی در تهران خبر داده و عنوان داشته بود که مشکلات دفع و امحای این قبیل زباله ها همچنان پابرجاست.
مسئولان شهرداری از بین تمام روشهای بیخطرسازی زباله و سوزاندن و دفن آنها، بهترین روش را دستگاه زبالهسوز میدانند، به خصوص زباله سوزهایی که در دمای 800 و هزار و 100 درجه زباله را میسوزاند اما مسئولان وزارت بهداشت سیستم زباله سوز را به کلی نفی و سیستم غیرسوز که طی آن زباله فقط ضدعفونی میشود را مناسبترین راه میداند.
نظر شما