فرهاد اقطار در گفتگو با خبرنگار مهر ادامه داد: با توجه به فعالیت بیش از دو هزار و 200 مرکز درمان و بازتوانی معتادان و کاهش آسیب ناشی از سوء مصرف مواد و 12 باشگاه مثبت برای مبتلایان به ایدز متعلق به سازمان بهزیستی این سازمان حمایت از بیماران مبتلا به ایدز را در گروه های هدف خود و در قالب باشگاه مثبت می داند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر فعالیتهای سازمان بهزیستی در بخش ایدز به گروههای هدف خود سازمان مانند معلولان، مراکز شبه خانواده، مراکز بازپروری، خانه های سلامت و مراکز مداخله در بحران خلاصه می شود ادامه داد: بیماران مبتلا به ایدز گروه هدفی هستند که سازمان بهزیستی نه در این بخش اعتباری دارد و نه وظیفه ای.
سرپرست دفتر مداخله و بازتوانی بهزیستی کشور با اشاره به وجود 12 باشگاه مثبت برای بیماران مبتلا به ایدز گفت: بهزیستی یکهزار و 200 مرکز درمان و بازتوانی دارد.
اقطار گفت: وزارت بهداشت بحث درمان را که سود ده است می خواهد در اختیار بگیرد و بخشهای حمایتی را به سازمان بهزیستی واگذار کند.
به گفته وی، سال گذشته 55 تا 60 درصد بازتوانی و کاهش آسیب ناشی از سوء مصرف مواد در کشور زیر نظر سازمان بهزیستی انجام شده است.
سرپرست دفتر مداخله و بازتوانی بهزیستی کشور در مورد اعتبارات سازمان بهزیستی در بخش ایدز گفت: اعتبارات ما در بخش ایدز از مبلغی که صندوق جهانی ایدز در اختیار وزارت بهداشت قرار می دهد تامین می شود و ردیف اعتباری سازمان بهزیستی کمتر از یک میلیارد تومان است.
وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی در حوزه کاهش آسیب ناشی از سوء مصرف مواد سه میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبار در سال جاری دریافت کرده است افزود: این بودجه نسبت به سال قبل 400 میلیون تومان کاهش داشته است.
نظر شما